čtvrtek 29. května 2014

Židle era

Židle era

Plastové a kovové děrovačky , které připraví vaše dokumentaci k archivaci. Objednejte si děrovačky a další kancelářské potřeby s doručením do hodin. Novus nabízí perfektní děrovačku pro váš požadavek: Ať už jednoduché kancelářské činnosti nebo speciální děrování pro kroužkový pořadač. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Židle era

Nabízíme kvalitní děrovačky.

Můžete si vybrat jednodušší děrovačky na jeden otvor, ale i profesionální pákové děrovačky až pro listů. Ozdobná děrovačka na papír, pěnu (mm), tenké lepenky, kůže, kov atd. Kč bez DPH 10Kč vč. Děrovačka 15mm Zvířátka mix motivů.


Ozdobné děrovačky , které jsou také někdy nazývány raznice nebo razničky, jsou určeny k vyřezávání různých tvarů z . V MAKRO najdete běžné i profesionální děrovačky , manuální či elektrické sešívačky, manuální kotoučové a pákové řezačky, profi řezačky na elektrický pohon. Nůžky, děrovačky a vytlačovačky pro vaše kreativní tvoření. Nůžky konturovací s různými vzory, nůžky na ubrouskovou techniku, ozdobná děrovačka menší .

Sešívačky a děrovačky skladem. Doručíme do hodin. Kvalitní ozdobné děrovačky na papír značky Heyda s různými motivy zde v prodeji. Ozdobte si svůj papír naší ozdobnou děrovačkou.


Pryč jsou ty doby, kdy na trhu byl jen jeden typ tohoto. Zvládnete s nimi proděravět více stránek najednou a ušetříte čas. Dvojděrovačka SAX 30 průřeznost listů, černá. Barva: černá, Proděruje listů: 15. Malá stolní děrovačka s kapacitou děrování listů.


Potištěné posuvné pravítko pro snadné formátování. Dělené výklopné dno z měkké pryže usnadňuje . Najdete u nás i elektrické . Kskarton je 2Ks. Typ: na listů, s posuvným přílo. Velkokapacitní děrovačka Lyreco - listů. Nastavení souborů cookie na těchto webových stránkách umožňuje nejlepší uživatelský zážitek.


Pokud toto nastavení nezměníte, vyjadřujete tím svůj souhlas.

Židle era

Vítáme všechny šikovné ručičky v kategorii (nejen) pro kutily! Vsaďte na kvalitní lepidla, štětce i děrovačky od zaručených výrobců Kores, Henkel nebo Zet servis. V našem sortimentu najdete jak jednodušší a levnější . Bohatý výběr děrovaček. Vše za super ceny a dodáním do hodin. Bezpečný provoz díky ochrannému krytu.


Dekorativní děrovačka. Bez filtru, Filtr: Novinky, Filtr: Nejprodávanější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky