pondělí 22. září 2014

Delcon nábytek krnov

Zápěstní řemínek - nátepník je kožený pásek pro ochranu zápěstí. Popis: Krátké nátepníky, zavazování na . Výroba kožené galanterie v. Označit špatný inzerát . Nátepníky ruční výroba. Chrániče predlaktia, nátepníky , sú neodmysliteľnou súčasťou ochrany zápästia všetkých bojovníkov, taktiež je možné ho zároveň využiť ako doplnok . My se snažím vyrábět kožené výrobky napříč naším řemeslem na míru zákazníkovi.


Vrstvený kožený nátepník s ozdobnými nýty. Kožené nátepníky , okované. Tyto nátepníky jsou vyrobené z kvalitní a pevné 5-mm silné kůže, z vnějšku hlazené. Zhotovíme pro vás originální kožené chrániče na šerm.


Můžete si vybrat mezi zapínáním na praktické řemínky a jednoduchým zavazováním. CELOKOŽENÉ ŠNĚROVACÍ NÁTEPNÍKY včetně kovových průvleků materiál hovězina tmavě hnědá,černá - síla mm rozměr dle dohody. Abecedně Nejdražší Nejlevnější. ROCKER, kožený náramek II.


Nabízím k prodeji kožené nátepníky potažené kroužky o průměru 6mm. Drát je pozink avšak již zešedl, takže nechytají rez a nejsou zbytečně . Funkční kožený nátepník určený pro historickou lukostřelbu. Ochranná část je kulatého tvaru.


Chránič na zápěstí je nezbytnou součástí výstroje každého . Delší nátepníky vykrojeného střihu, ve fantasy stylu. Na přání možno za příplatek dozdobit . Materiál 3mm kůže, pošité 3mm pásky z kůže a podšité vlněným filcem. Práce na zakázku, v . Jsou vyrobeny z pevné kůže.


Barva : tmavě hnědá, černá. Vypaľované a zdobené liehovým moridlom, olejované. Pracovní pomůcky z kůže jsou i nátepníky , truhlářské zástěry, nákoleníky a další výrobky. Tento dětský nátepník se šněrováním je ručně vyrobený z kvalitní černé hověziny. Vhodný i na jemnější ženskou ruku.


Standardní šněrovací nátepníky z 2-3mm silné hověziny. Nejde jenom o mě,“ řekla a zkoušela si opasek z kaštanové umělé . Měli zelené pláště sepnuté u krku sponou a šupinové nebo kroužkové zbroje, vycpávané kazajky, široké kalhoty a kožené nátepníky. Jak jsme se k nim přiblížili , . Porovnání stovek internetových obchodů pro Kozene a Starožitnictví. AQUILA, římská orlice S. Gladiátorské nátepníky , chrániče předloktí - hnědé Gladiátorské nátepníky , chrániče předloktí - hnědé. Keltské kožené nátepníky Keltské kožené nátepníky.


Delcon nábytek krnov

Robustní, praktické a použitelné! To jsou požadavky Byrona Fergusona na nátepník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky