čtvrtek 16. června 2016

Matrace elita

Tvrdá pěnová matrace s profilovaným středem. Pěnová matrace ELITA se anatomickými zónami je vyrobena z kvalitní tepelně modifikované PUR pěny. Střední vrstva jádra matrace, svým tvarem aktivně . Zdravotní matrace ELITA - AKCE - druhá matrace zdarma. Matrace má anatomických zón. Je vyrobena z tepelně modifikované PUR pěny známe pro vysokou.


Doprava ZADARMO do 7-dní a vankúš ZADARMO. Stredná vrstva svojím tvarom aktívne podporuje . Má vynikající ortopedické vlastnosti, výšku 15 . Přírodní matrace s dopravou ZDARMA. Díky tomu je vhodná pro všechny váhové kategorie. ADÉLA je univerzální oboustranná matrace, která nabízí na každé lehací ploše odlišnou.


Elita 160x2- Vynikající ortopedické vlastnosti matrace Elita ! Hlavní předností matrace je možnost volby lehací plochy podle aktuálního ročního období. Je vaše starší matrace plná hrbolů, ale ještě ji nehodláte vyměnit? ADRIA je luxusní zdravotní matrace, u které si můžete zvolit dvě varianty tuhosti ( podle používané strany) – a to 3. Flexi je univerzální lamelový rošt použitelný pro jakýkoli typ matrace.


Matrace elita

Anatomický vankúš ZADARMO. Veľkosť matrace - napíšte rozmer. Partnerská matrace VALERY.


KUBÍK je dětská matrace , na jejíž výrobu je používána vysoce kvalitní PUR pěna s optimálními vlastnostmi pro zdravý spánek. Důraz je kladen na hygienické . Akcia: Pri kúpe matraca obdržíte zdarma anatomický vankúš. Za každý matrac dostanete jeden. To znamená, že keď napríklad kúpite 5 . SANDY je komfortní masážní matrace vybavená 3D jádrem a vyrobená ze dvou typů speciálních PUR pěn.


Matrace elita

Vysoce kvalitní materiály zajišťují perfektní odvětrávání matrace a maximální pohodlí při ležení, které je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky