středa 29. března 2017

Sedací souprava limone

Pro uskladnění lůžkovin můžete využít úložný prostor. Nohy jsou z umělé hmoty, . Moderní rohová sedací souprava. Rozkládací s úložným prostorem. Potah plochá tkanina.


Včetně dekoračních polštářků v kontrastní barvě.

Sedací souprava je universální. Součástí je úložný prostor a dekorativní prošívané sedáky. Celočalouněná rohová sedací souprava s rozkladem na lůžko a úložným prostorem.


Levé nebo pravé provedení. Na úvodní fotografii je levá varianta. Trénujte sedy a lehy v maximálním pohodlí. LIMONE nejnižší ceny. Nábytek skladem, rychlé dodání. Postele, obývací pokoje, sedačky, ložnice, skřín .

Akční nabídka od Favi. Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. Rohové sedací soupravy. Rozměry celé sedačky . Aktuální nabídka od Favi. Sedačka je celočalouněná látkou hnědé barvy.


Pekna, zachovala sedací souprava , používaná pouze rok a pul. Platí poouze platba při převzeti, je nutný osobní odběr, . Hloubka sedací plochy sofa (cm):. Splňuje všechny moderní trendy, líbivý vzhled a celkový komfort. Dostupnost: 2-týdnů. Specifikace: rohová rozkládací sedací souprava s úložným prostorem a . Detaily jsou v e- shopu:.


Po rozložení je plocha na . Tato rohová sedací souprava je ideální do menších obýváků. Můžete si ji rozložit, lůžkoviny uschováte v. Sedačku dodáváme v čalounění šedou látkou Luna 34. Futuristický, minimalistický design.

Pravé nebo levé provedení. Elegantní sedací souprava. Levný nábytek pro vás. Limone – je libo posedět, nebo poležet? Unikátní možnost výběru ze dvou výšek a hloubek sedáků.


Polohovatelné podhlavníky a područky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky