pátek 21. dubna 2017

Schmidt

Dětská dřevěná kuchyňka , bílá. Multifunkční kuchyň, která bude pro každé dítě. Může se z něj stát příští mistr vaření. Vyrobeno s maximální péčí o drobné . Velká barvená kuchyň pro panenky se doplňky.


Schmidt

Dvířka s magnetickým zavíráním.

Schmidt

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kompaktní dřevěná kuchyňka nabízí vše, co malý kuchař či kuchařka potřebují a díky své velikosti ji můžete dítěti s sebou sbalit i na cesty. Kids Concept Mini kuchyňka dřevěná Bistro. Krásná dětská dřevěná kuchyňka Anička je vyrobena z kvalitního smrkového dřeva. Pro venkovní použití . Kuchyňka je v hodná pro vnitřní i venkovní použití.


Trouby mají otevírací dvířka. Staňte se super šéfem ve vaší nové, krásné kuchyni. Hledáte dětská kuchyňka dřevěná ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Smoby Tefal French Touch Bubble . Krásná, barevná, dřevěná kuchyňka Magic vykouzlí z dětského pokoje kuchařské místečko. Dřevěná kuchyňka Magic.


Krásná dřevěná kuchyňka vykouzlí z dětského pokoje kuchařské místečko. Stylová hračka, která potěší holky i kluky. Ecotoys dětská dřevěná kuchyňka s troubou.


Je vybavena celkem kusy dřevěného nádobí jako jsou příbory, talíře, pánev a . Lusuxní designové provedení. Tato krásná velká dřevěná kuchyňka patří k těm nejkvalitnějším výrobkům této značky. Produkt je vyroben z vysoce kvalitní MDF desky, která je odolná vůči . S touto nádhernou dřevěnou kuchyňkou to bude hračka pro každou malou . V této moderní kuchyni mohou děti vařit stejně jako dospělí kuchaři v. Máte doma malou hospodyňku nebo malého pomocníčka, který rád napodobuje běžné domácí práce? Tato dětská kuchyňka pro něj bude ideální . Nádherná dřevěná kuchyňka pro kluky i holky od let. Velká dětská DŘEVĚNÁ KUCHYŇKA s doplňky AKCE!


Schmidt

Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. Zásuvky (šuplíky) se dají vysouvat, skříňka i trouba .

Součástí je nádobí a doplňky. Po stisknutí tlačítka začnou svítit plotýnky. Rozměry balení cca x . Napájení na 2x AAA baterie (nejsou součástí balení).


Děti vždycky rádi napodobující rodiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky