čtvrtek 28. září 2017

Repliky nábytku

Naše firma dováží ručně vyrobené repliky všech historických stylů z masivního mahagonového dřeva. Nábytek pro zámky, hotely, vily a rezidence. I nejkrásnější starožitný nábytek má vždy jednu velkou vadu: existuje v omezeném a často v . Věrné repliky starožitného nábytku nabízíme za jedinečné ceny.


Repliky nábytku

Truhlářství Miček je vyhlášeno nejen kvalitními výrobky ze dřeva moderního stylu, ale také . Vyrábíme repliky nábytku dle přání zákazníka. Zabýváme s výrobou replik starožitného nábytku s okrasným vyřezáváním. Náš řezbář vám zhotoví přesnou repliku řezby. Pokud vlastníte již nepoužitelný kus . Nabízíme levný partiový nábytek , tzn. Zámecký nábytek , starožitný nábytek , prodej zámeckého nábytku , prodej.


Nedílnou součástí naší práce je i výroba replik historického nábytku. Někdy je třeba vyrobit chybějící křeslo do soupravy, nebo atypickou skříňku, aby pasovala k . Pro zhotovení repliky starožitného nábytku používáme pouze prvotřídní dřevo a kvalitní potahové materiály. Ruční výrobou replik historického nábytku docílíme . Prodáváme ✨starožitný nábytek a starožitnosti✨ ze zemí jako je Francie, Holandsko,. Dovážíme repliky starožitného nábytku , vyrobeného z masivního mahagonu a teaku ve stylu Ludvík XVI, barokním, rokokovým, chippendale a dalších. Prohlédněte si fotografie našich projektů realizovaných s partnerskou firmou Antikshop Praha.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Stačí zaslat fotografii požadovaného prvku a my zhotovíme autentickou kopii včetně stylového kování a povrchové úpravy. Stylový nábytek, repliky nábytku. Mnozí z nás si chtějí své bydlení zútulnit replikami anglického nábytku a proto jsme na něj v naší nabídce ani my . Repliky historického nábytku.


Výrobou replik nábytku z 19. Po zvládnutí technologie výroby a povrchové úpravy, jsme se propracovali . Pro předchozí fotku ťukněte vlevo nebo táhněte zleva doprava. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava doleva. Rumunský nábytek , repliky starožitného nábytku , rustikální a stylový nábytek pro veškeré interiery.


Repliky nábytku

Historický nábytek jakožto převážně uměleckořemeslný produkt se stal předmětem sběratelského zájmu patrně již ve středověku. Jsme schopni zhotovit identické kusy nábytku s těmi, které nám . Ladislav Sluka z Huti na Jablonecku je truhlář. Nestaví ale kuchyňské linky nebo obývákové stěny, ale prvky, které zdobily interiéry na dvoře . Opravy a repliky starého nábytku.


Kliknutím na vybranou fotografii ji zobrazíte v plné velikosti. Další službu, kterou vám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky