pátek 27. října 2017

Bazar prima liberec

Dveřní a okenní závěsy (panty). Vnější dveřní závěsy ,panty. Vnitřní dveřní závěsy ,panty. BOŘÍKOVÁ - ŠITÍ ZÁCLON A ZÁVĚSŮ. Záclony a dekorační látky.


Najděte dodavatele pro téma závěsy. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Přihlašte se k odběru e-mailového servisu, který vás bude stručně informovat o novinkách a akcích KIKA. Některé záclony i závěsy v našem e-shopu prodáváme jako kusové.


Jsou to již hotové záclony a závěsy s pevně danými rozměry. Mají upravené okraje a . Zavolejte nebo napište radi vaši představu zrealizujeme. Ukázka naší práce - nabízíme široký výběr závěsů a římských roletek. Navštivte náš nový showroom u Olympie v Plzni.


Navrhli jsme a dodávali závěsy , záclony a polštářky. Popis: 2kusy, bez vad. Sladíme vám záclony, závěsy i římské roletky. Můžete je také zkombinovat s různobarevnými závěsy , závěsovými panely nebo dekoračními látkami.


V nabídce máme také záclonovou stuhu, . Plastové závěsy jsou vhodné zejména jako cenově výhodné uzávěry pro velké otvory hal. Trvanlivé pásy z PVC se do značné míry těsně uzavírají a otevřou se . Akustické závěsy , tepelné závěsy , zvukově izolační závěsy. Instalace závěsů pro vylepšení akusticky nevhodných sálů či místností, které dokáží i. Dolaď svůj interiér k dokonalosti! ZÁVĚSY z pevné neprůhledné tkaniny saténového lesku. I detaily máme vymazlené.


V Plzni před příjezdem Realu Madrid vymalovali a ušili nové závěsy. Takhle zve fotbalová . Prodáváme garnýže dřevěné, kovové, kolejnicové, hliníkové i plastové. Plzeň čeká zápas století. Dále záclony, závěsy , látky, povlečení, prostěradla, deky, koberce, lůžkoviny, galanterii a . Opona a závěsy ze standardního sametu, mechanický pojezd opony Rapid.


Luxusní voálová záclona ANETA - hotová záclona. Závěsné kabely a další speciální závěsné systémy. Nádherný bílý voál s vyšívaným lemem a dekorativní stuhou na zavázání.


Voálová záclona obšitá luxusní . Vašeho interiéru záclony, závěsy , japonské stěny, římské rolety, přehozy, dekorační polštářky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky