středa 1. listopadu 2017

Montážní lehátko

Montážní lehátko

Speciální montážní lehátka a sedátka umožňují pohodlněji a snáze provádět servisní. Kvalitní montážní lehátko a sedátko v jednom, pojízdné, nosnost 1kg, . Dílenská montážní lehátka. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Robustní ocelový rám, na povrchu povlak z práškového laku. Lehátko montážní pojízdné.


Pracovní pojízdné montážní lehátko do garáží a autodílen. Montážní dílenské lehátko usnadňuje zvláště zajíždění pod . Rozměry: 9x 4x 1mm. Polstrovaný měkký materiál odolný proti tuku a oleji pogumovaných . Vyrobeno ze snadno udržovatelného plastu, . Jestliže během své práce často ležíte na zemi, pak si určitě pořiďte pohodlné pojízdné lehátko , které vám usnadní práci a zbaví vás . Vysoce kvalitní profesionální provedení se nosníky pro pohodlnou práci pod vozidlem nebo u vozidla. Pohodlná plocha pro ležení se samostatným . Zajištění sedátka mechanickou pojistkou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Mobilní montážní lehátko má pohodlné polstrování s koženým potahem, vhodné pro montážní práce pod vozidly.


Stabilní konstrukce rámu práškově lakovaná. Ergonomicky vytvarované dílenské lehátko s měkkou podložkou hlavy je přizpůsobené pro opravy pod podvozkem automobilu. Najetím myši zvětšíte obrázek. Cena bez DPH: 6Kč 2EUR. Specialista pro nářadí a nástroje.


V této kategorii nejsou žádné produkty. Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny. Pojízdné montážní lehátko a židle, kolečkové pojízdné lehátko, které bylo konstruováno tak, že se dá složit ve tvaru „Z”, a dá se tak použít jako židle. Vysokotlace tvarované plastové montážní lehátko Vám umožní jednoduše pracovat pod vozidlem. Nízký profil nabízí větší volný prostor.


A2- Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé autobaterie Sznajder. Samotné lehátko, které je ergonomicky . Dodací lhůta je až 1-týdny na náš sklad. Jedná se o standartní dodací lhůtu, . Objednávejte na Svarecky-obchod. Obrázek je pouze ilustrativní. Odolné vůči běžným chemikáliím, omyvatelné.


Montážní lehátko

Plastové montážní lehátko od značky Senator vám umožní velmi snadný přístup pod automobil a snadné přemisťování při práci pod vozidly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky