středa 6. června 2018

Lavice gentle

Lavice gentle

Kovový pracovní stůl Lorenzo se sklem. Kovaná, oválný jídelní stůl se skleněnou deskou. Kovaná noha, základna pro jídelní stůl pod skleněnou desku.


Millennium je nový stůl s futuristickým designem od studia Archirivolto. Rodinný hotel Albergo San Lorenzo nabízí rozkošný výhledy na město Bormio z mnoha zvukotěsných pokojů. Nachází se blízko takových památek, jak Santa . Nemáte si čím podložit nohy, aby váš odpočinek byl dokonalý? Sháníte do kuchyně další místo k sezení? Přisuňte si k sedačce či ke stolu praktický taburet . Prý se nejdřív zdráhal, ale Lorenzo chtěl horlivě napravit to, jak „dámy vylekal v kapli“.


Obrazy, nábytek, knihy a porcelán, krásné tácy na příborníku a dva stříbrní bažanti uprostřed stolu v jídelně. Ke stolu lze zakoupit vyobrazené židle MATTEO. Moderní rozkládací jídelní stůl. Velmi elegantní rozkládací jídelní stůl LORENZO. Jídelní stůl je vyrobený z MDF lakované, oceli nerez.


Lavice gentle

Konstrukce stolu je vyrobena v kombinaci lakované . Jeho výjimečnost tkví v samotném provedení a použitých materiálech. Oblíbený jídelní stůl LORENZO se odí do domácnosti, kavárny, restaurace. Velmi kvalitní jídelní stůl LORENZO o rozměrech 180x105x75cm. Po rozkladu jsou rozměry 220x105x75cm. Hodí se do moderně zařízeného interiéru.


Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Poslat příteli Tisknout. Rychlý dotaz Po - Pá 8-16:. Rozkládací jídelní stůl Lorenzo zaujme svým nápaditým designem.


Luxusní jídelní stůl vyrobený z lakované MDF. Podstava je z nerez oceli. Stůl dodáváme v bílé barvě. Stabilitu zvyšují chromové pláty. Podnož: MDF, vysoký lesk bílý.


HAUS PEINTE, San Lorenzo di Sebato – rezervujte se zárukou nejlepší ceny! Central San Lorenzo Apartment, Řím – rezervujte se zárukou nejlepší ceny! Kč a přeprava vyjde na 799. Vyberte si z těch nejprodávanějších jídelních stolů již od 9Kč. Na výběr máme až 3stolů do jídelny v moderním i. A tak vyklidili pole a sesedli se v jídelně kolem stolu, Bára, Lionardo, Lorenzo , Giuliano a Amerigo, zatímco uražený ranhojič si sbalil fidlátka a vrátil se domů do.


Deska stolu i podnož jsou z bíle lakované desky, podnož z lesklé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky