pátek 15. června 2018

Narážecí hrany

Chemická odolnost, Dobrá. Lakovatelnost, Doporučujeme základní hrany ze sortimentu . Barevná skupina, Černá. Narážecí hrany mají využití v případě, že chcete dosáhnout oblé linie desky.


Zajišťují úhledný a profesionální konečný vzhled rohů, spojů a pod. Poskytují vynikající ochranu hran pracovních desek a stolů .

Třešeň ptáčnice pór SERIFLEX. Stillemans pracovní dny od 58. Tyto hrany se vyrábějí v bohaté rozměrové řadě, různých typech zaoblení . U-Profily, narážecí hrany.


Protiskluzová fólie, protiprachové profily. Madla a úchytkové profily. Hrana narážecí mm. Jsou používány tam, kde je třeba dosáhnout zaoblených linií na hranách nábytku. Jsou laminátové hrany sloužící k ohranění .

Jsou vyráběny z různých druhů přírodních dýh a slouží k ohranění dýhovaných desek. Pro nábytkáský průmysl vyrábíme řadu profilů těsnících, ochranných, plakátovací lišty, pojezdové lišty, narážecí hrany , spojovací díly, výztuhy, krytky aj. Dýhové hrany se používají k hranění masivního nábytku. Prodejní cena5Kč. Cena uvedena za (MJ): bm.


Narážecí hrany

Pro úpravy hran desek po řezu. Interiérové díly a doplňky - Narážecí a žehlící hrany desek. Plastové nábytkové hrany plně vyhovují všem požadavkům výrobců nábytku.


Od té doby společnost rozšířila své působení nejen v Polsku, ale také na evropských trzích. Lišty dodáváme buďto na . PROFILOVÉ LIŠTY SALU máme skladem k okamžitému dodání. Vybírejte z bohatého sortimentu POSUVNÉ KOVÁNÍ za nejlepší ceny! Počítače, notebooky, servery, tiskárny, PC komponenty a foto-video technika za nízké ceny. Při výrobě nábytku na míru zastávají taktéž ochranou funkci.


Veškeré hrany u nás můžete zakoupit v plném rozsahu. Kovové a plastové hrany. Tento pin objevil(a) Jaruška Veverka. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Katalogy a vzorkovníky.

Stahujte katalogy produktů pro inspiraci. Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace. Využijte dokumenty pro snadnou montáž a. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.


Narážecí hrany

Nábytkové hrany, Nábytkové. Samostatnou kapitolou jsou hrany narážecí. Příklady nábytkových hran jsou ABS hrany , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky