středa 6. června 2018

Noční stolek třešeň

Noční stolek třešeň

Verdi Rustikální noční stolek se zásuvkou v dekoru antická třešeň KN464. Nejčastěji jsou vyrobeny z mdf desky nebo lamina. Je dostupný v barevných variantách: bílá.


Noční stolek třešeň

Vhodně doplňuje masivní postele . Noční stolek se dvěma zásuvkami je vyroben z LTD 18mm. Tento noční stolek je vhodným doplňkem do každé ložnice z důvodu své praktičnosti a jednoduchosti, je vyroben z masivu v dekoru. Výrobce provedl úpravu v kování, po vyprodání připravujeme novější verzi. Elegantní noční stolek v rustikálním duchu.


Konstrukce je z kovu černé barvy a kvalitního malajského dřeva v barvě třešeň. Díky němu budeme mít po ruce cokoli je potřeba, odložit zde můžete hrnek s čajem nebo budík, . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů STOLEK TŘEŠEŇ. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Romantický noční stolek z černého kovu a dřeva v dekoru třešeň. Využitelný i jako malý přístavný stolek na květiny.


Noční stolek třešeň

Jde o kvalitní provedení moderního stolku se třemi šuplíky a kulatými kovovými úchyty. Dostupné barevné provedení: třešeň mědi. Stolek obsahuje zásuvku. Dáme slevu za PLATBU PŘEDEM a navíc si zahrajete kolo štěstí plné dalších SLEV a CEN ! Nečekejte na lepší příležitost a udělejte si radost ještě dnes. V naší prodejně Maxi Orion v Olomouci si můžete vybrat noční stolek , postel, skříň nebo komodu a vytvořit si tak ložnici podle.


Doporučujeme k bílému rámu postele. V základu je noční stolek s jedním šuplíkem, s příplatkem lze dokoupit i spodní . Materiál , dřevo, barva třešeň antická Dodáváme v demontu. Nebývale masivní a bytelná ložnice, . Je vyroben z exotického malajského dřeva v antická třešeň. Pro vybavení dětských nebo studentských pokojů je noční stolek Milo praktickým prvkem. Závěsný noční stolek - AKCE DRUHÝ STOLEK ZDARMA PŘI OBJEDNÁNÍ POSTELE Z KOLEKCE KOLACIA DESIGN.


Při objednání ks NS Vám automaticky . Tento stolek doporučujeme k lůžkům BUK cink. Modelová řada: se zásuvkou. Za jeho časů se nepěstovaly třešně , protože prý v té nadmořské výšce na ně . Tři děvčata sedí v třešni , jejich tváře jsou zabarvené do bledě růžového .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky