pondělí 6. srpna 2018

Landfrauenküche

Landfrauenküche

Rozšíření vzorníku screenových látek. Jsme českou textilní firmou, která vyrábí a nabízí potahové látky té nejvyšší kvality. Najdete u nás látky moderního i klasického vzhledu, které využijete při čalounění nábytku, výrobě dekoračních závěsů, polštářů a. Naše čalounické potahové látky si můžete objednat také jako metráž. Dekorační látky pro vás útulný domov.


Velký výběr dekoračních látek na potahy, polštáře, na závěsy, na šití. Mnoho stylů a látek skladem. Látky Červený a spol. NABÍZÍME kompletní sortiment oděvních a dekoračních látek.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit . Eshop s největším výběrem látek v metráži, jednobarevné úplety a. Prodej nejen bavlněných látek , dekorační látky , dětské bavlněné látky , látky na patchwork, levné látky metráž, galanterie. Objevte naši obsáhlou nabídku látek a plyšů v metrážích. Nezáleží na tom, jestli jste profesionální švadlena nebo šijete výrobky jen pro sebe a své blízké. COMPO látky vám nabízí potahové látky.


Landfrauenküche

Třeba i proševy, softshell či dekorační látky. Kostýmová látka bavlněná - Rybí kost se zlatým lurexem. Váš obchod s látkami, metrovým textilem a galanterií. R, sloužící i jako výdejní místa eshopu.


Pravidelné akce, slevy . Internetový obchod Flex-tex s látkami a doplňky. Náš sortiment je určen pro . Prodej metráže, úplety, teplákovina, látky na patchwork, dekorační látky , galanterie, výztuhy. Máme krásné látky a taky E-SHOP, ale nejsme jenom prodejna látek ▫ ▫ V ateliéru v Praze na Letné propojujeme obchod s kvalitními a designovými látkami se . Prodej látek na patchwork, bavlněná metráž, dekorační látky , galanterie, výztuhy, úplety, teplákoviny. Již let jsme předním dodavatelem kvalitních evropských látek , které jezdíme osobně vybírat.


Landfrauenküche

Věříme, že kvalitní látka je skvělý začátek každého outfitu. Pusťte uzdu své fantazii, vyberte si látky a nechte si od nás na zakázku ušít vysněné závěsy, povlaky anebo co si budete přát. Metráž na šití je v kurzu. Jsme předním dodavatelem bytového textulu, dek, osušek, metráže, záclon a mnohého dalšího. Prodejna látek Lucie nabízí bytový textil, textilní zboží, dekorační látky a spousty dalšího.


Navštivte naši prodejnu v. Book, pro ženy, bavlněná látka , látka puntík, látka pruh, látka pro děti, šití. Velmi kvalitní a pevná látka - dovoz Španělsko. Je vhodná jako metráž pro ubrusy, polštářky, tašky . Zobrazit více kategorií.


VierMa má v nabídce designové látky , metráž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky