pátek 19. dubna 2019

Interiérové stěny

Nabízíme interiérové příčky a dělící stěny rámové, bezrámové, plné a prosklené příčky, posuvné stěny a také interaktivní . Využijte krásu skleněných prvků, . Celoskleněné stěny i doma už nejsou hudbou zítřka. Vnáší do interiéru světlo, lehkost a prostor. Sklo má kouzelnou moc.

Prosvětlí interiér a pustí do něj spoustu . Dělící příčky a dělící stěny od . Prosklené stěny a interiérové příčky – ideální způsob, jak oddělit či ohradit prostor v interiéru. ALUMISTR používá výhradně odolné materiály té nejvyšší kvality. Navrhujeme, vyrábíme a instalujeme příčky, stěny a vestavby, které slouží k. S radostí vám představujeme naši novinku vertikální interiérové zahrady GreenBo,.


Interiérové stěny

Hliníkové stěny interiérové. Vybírejte podle designu i .

Celoprosklené dveře Glas Marte s hliníkovými profily představují ideální. Zrealizujeme pro Vás zakázku v jakémkoliv rozsahu. Rádi Vám nabídneme řešení Vašeho konkrétního požadavku. Polyfunkční dům Hlinky, Brno - vnitřní . Lokální místnosti v open space bytu lze řešit například pomocí posuvné stěny. Jedná se velice moderní, komfortní designový prvek, který dělá z bytu zcela . Rámové systémy AluPlus, AluCombi nebo AluTherm a AluFlexi rámový lze použít všude tam, kde existuje požadavek na . Fotogalerie realizovaných prosklených interiérových stěn AZ EKOTHERM.


Příčky AERO jsou nesmírně lehké, elegantní a tak minimalistické, jak to jen jde. Jednoduše prosklená konstrukce z nenápadně spojených skleněných prvků . Dveře, zimní zahrady, interierové stěny s hliníkových profilů. Kompletní zpracování plochého stavebního skla a jeho aplikace ve stavebnictví a interiérech.


Konstrukce hliníkových stěn a dveří firmy LIGNIS mohou být plné , částečně prosklené nebo celo prosklené. Vyrábíme je bez požární odolnosti . Vzbuďte dojem vzdušného a volného prostoru pomocí hliníkové interiérové stěny. Praktický doplněk moderních, otevřených kanceláří oceníte nejen při jednání.

Lehce přemístitelné interiérové stěny VacuWall lze využít k rozdělení prostoru v rodinných domech a bytech i v. MB-je moderním hliníkovým systémem sloužícím k výrobě konstrukcí bez požadavků na tepelnou izolaci a to jak pro interiérové , tak i exteriérové použití např. Interiérové dveře usazené do obkladové stěny. Obkladová stěna může bát vytvořena z podlahového materiálu, dýhovaného panelu ze stěrky nebo použitím. Skleněné stěny vyrábíme pro naše zákazníky na míru.


Navrhujeme a montujeme také CELOSKLENĚNÉ STĚNY , které přináší do interiérů velmi moderní design, více světla i optické zvětšení prostoru. Již jsme se naučili brát malé interiéry jako výzvu a snažíme se vám nabízet alternativní řešení pro optické . Posuvné stěny a dveře v interiéru. Interaktivní stěna SMART-i-WALL v jedné z našich realizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky