pondělí 28. dubna 2014

Horsky hotel jelinek

Sona rybářský stolek do bivaku Stabilní stolek Sona s vysokou nosností pro použití v přístřešku. Jeho rozměry jsou optimálně přizpůsobeny potřebám i. Jeden z absolutně nej stolků do bivaku , jaké jdou v současné době koupit. Super stabilní a pevný stolek s hladkým povrchem a vyššími stěnami. Trakker Carbon Effect Bivvy Table stolek do bivaku. Sklápěcí nožky činí tento stolek velmi skladnou částí Vaší výbavy.


Nožky jsou také výškově stavitelné pro . Raven Fishing Brno - rybářské potřeby pro každého . Velice povedený, kvalitně zpracovaný kufřík s integrovaným stolkem. Stolek lze z kufříku vyjmout, tím získáte klasický stolek do bivaku a kufřík na vše nezbytné. Fox Stolek do bivaku Session.


Rozměry odkládací desky : x 53 . Stolek s přepážkou, pevný a stabilní zcela zřejmě jeden z nejprodávanějších na trhu - PO REGISTRACI ZA NIŽŠÍ CENU. Kovový robustní velký stolek. Na stolek díky své velikosti umístěte co potřebujete. Kvalitní kovový stoleček do bivaku s logem Starbaits.


Teleskopické nohy s botkami proti zapadání. Výška stolečku : 2– 25cm. Praktický kaprařský stolek do bivaku. Velmi lehký, snadno složitelný, s teleskopickými nohami. Koupit tfg stolek do bivaku deluxe bivvy table.


Dodávka v České republice a EU. Prime Stolek do bivaku. Delphin C-table je přenosný a praktický kovový stolek dodáván s. Odolný a praktický stolek STEELS využijete při vázání montáží,. Díky své skladnosti si najde místo nejen u rybářů ale také . Hledáte velký stolek ? Tento velký celokovový stolek není určen pouze do bivaku , můžete ho využít i na kempování.


Díky robustní konstrukci je stabilní na . Fox stolek do bivaku Session. Výrobce: Fox International. Nepraskne ani při velkých mrazech nebo velké námaze.


Horní deska stolu je rozdělena na několik. Stolek je pevný a stabilní a je vyroben z pevného PP materiálu. Velký kaprářský stolek s přihrádkami. Plocha stolku je rozdělena přihrádkami a má praktické . KEVIN NASH Bivvy Table - Stolek do bivaku.


Pelzer Bivvy Table - stolek do bivaku. Užitečná plocha 51cm x 34cm. Speciální protiskluzový povrch. Velké otočné nohy pro stabilitu na měkké půdě. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . TFG stolek do bivaku FBivvy Table.


Zeptejte se našich odborníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky