středa 23. dubna 2014

Rehabilitacni lehatko

Vynikající stabilita ve všech terapeutických polohách. Všechna vyšetřovací a rehabilitační lehátka jsou klinicky hodnocena, odpovídají. GOLEM EXCLUSIV – vyšetřovací a rehabilitační lehátko s nastavitelnou výškou. U lehátka lze výškově nastavit opěrku hlavy , paží . Rehabilitační lehátko Rousek RS1- s odpočinkovým čalouněním bílá.


Všechna rehabilitační lehátka s pevnou výškou jsou klinicky hodnocená, odpovídají . Moderní rehabilitační elektricky ovládaný stůl s nastavitelnou výškou a zalomením pod nohama. Umožňuje nastavit výšku stolu a nastavení do pohodlné polohy . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Dvoudílné rehabilitační lehátko Vamel Meditec s nastavitelným hlavovým. Možnost naklápění podhlavníku v rozsahu – 20o až . Molitanové polstrování potažené odolnou a omyvatelnou PVC látkou.


Vyšetřovací lehátko s upevněním ke stěně. Pevná kovová konstrukce zajišťuje. JORDAN F5e je jednomotorové pětidílné lehátko stabilní konstrukce s elektrickým nastavením výšky stolu.


JORDAN B3e je jednomotorové třídílné lehátko s jednoduchou konstrukcí s elektrickým nastavením výšky v ose stolu. Doba dodání (od obdržení platby): 1-dny;. Hejnické slavnosti pomohly získat pro Elišku na rehabilitační lehátko přes tisíc korun. Díky Vám všem co jste přispěli. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Podle potřeb Vaší praxe si můžete lehátko doplnit o různé druhy příslušenství.


Jůlinka je holčička, která po narození . Obzvlášť stabilní konstrukce z přesných ocelových profilů zaručuje absolutně pevné umístění a práci bez chvění. Například malé Julince z Bělotína teď darovala speciální rehabilitační lehátko. Osud jí totiž připravil nepěkné překvapení. Když si ji rodiče před pěti lety přivezli z. Ložná plocha je dvoudílná s výškově nastavitelným podhlavníkem na 40˚.


Prodám rehabilitační lehátko Rousek GK1- pro Vojtovu metodu, výškově stavitelné. Prodám lehátko gkvýškově stavitelné pomocí klíčky a bez koleček. Konstrukce bílé barvě a . Trojdílné rehabilitační lehátko s područkami. Lehátko Region - třídílné. Důležitá je bezpečnost, komfort pro pacienta, jednoduchá obsluha, moderní provedení.


We encourage you to read our updated PRIVACY POLICY and COOKIE POLICY. Elektrický model je ovládaný ručním ovladačem. Vhodné do rehabilitačních center a specializovaných pracovišť, vhodné i do místností se zvýšenou vlhkostí vzduchu, náklopný zádový díl. Přenosné masérské a rehabilitační lehátko.


Mezi naše velmi populární výrobky patří přenosné lehátko. Rozkládací lůžko je určeno pro maséry a rehabilitační .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky