pátek 16. května 2014

Daruji starý nábytek

Nábytek - Stary nabytek bazar. Pradám levně vše do bytu ovšem starý ale poctivý nábytek a víc porcelávu. Starý nábytek daruji za odvoz. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Starožitný nábytek: daruji. Neorenesanční nábytek-luxusní kusy - vše TOP stav. Dreveny nabytek a skrine. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Velké skříně jsou stejné Skříňka s šuplíky na které je prosklená skříňka je již rezervovaná. Daruji starý nábytek po babičce.


Daruji starý nábytek

Inzerce nepotřebných věcí.

Hledáte věci zdarma za odvoz? Potřebujete se zbavit starých věcí? V kamenném obchodě máte možnost si tovar prohlédnout před koupí. Internetový bazar, který prodává. Sběratelé, starožitnosti - starožitný nábytek a doplňky.


APLI, jdou sehnat další díly. Zborovec ( starý název Zborovce). Brno – Česká Třebová. Brna přes Obřany a Blansko do. Ostatní starožitný nábytek - bazar, inzerce.


Dobrý den, daruji starý nábytek po babičce, barva tmavě hnědá, stylově jako. Místo: podolí - pivovar. Přenechám za odvoz starý ,ale zachovalý a stále funkční nábytek. Detail inzerátu Nabídka.


Sekretář z 50let daruji. Vše bode rozbité na prkna. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám. Nabízím za odvoz šatní skříň,.

Získejte nábytek před vánocemi z pohodlí svého domova . Prodám starý sekretář. Mám zájem o starý nábytek , porcelán, staré osvětlení, obrazy, mince, šperky, hodiny, hračky, vojenské předměty, známky a jiné staré či jinak zajímavé věci. Manželskou postel, noční stolky,. Koupím starý nábytek. Vloženo: 651x - Praha.


Daruji starý nábytek

Poptávám vyklizení chalupy a kůlny v louňovicích pod blaníkem. Odvoz z Ostravy - Mariánské Hory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky