pátek 27. března 2015

Zeny z bloku 10

Sada pastelek Arteza Expert jsou klasické umělecké pastelky. Sada obsahuje 48ks barevných tužek v kulatém provedení. Pastelky jsou označeny stříbrnou . Mohlo by Vás zajímat. V rámci grafomotorického tréninku jsme po delší době vytáhli gelové pastelky Herlitz, které jsem kupovala na doporučení naší konzultantky z .

Gélové pastelky - pastelové. Netreba nimi tlačiť, po papieri sa takmer kĺžu. Dajú sa aj rozmazávať prstom.


Jsou oblíbené především školáky a studenty, hlavně pro své snadné a . Ochranné plastové tělo s otočným mechanismem zabraňuje zašpinění rukou . Kč s DPH 17Kč bez DPH. Informujte mě, až bude k dispozici.

Dostupnost: Momentálně. Neonové gelové pastelky. Sada pestrých gelových pastelů, které jsou ideální k tvorbě uměleckých děl vašich dětí.


Snadno se s nimi maluje, vhodné i pro malé . Jedinečná gelová pera se třpytkami čtyř barev: růžová, zelená, žlutá a modrá jsou umístěna v látkové kapsičce. Kapsička s průhlednou přední částí v designu . Bezpečné, netoxické a eco-friendly. Tři barevné efekty - pastelka , olejová barva, vodovka - v jednom balení!


Zeny z bloku 10

Dají se snadno vysunout, vytočit a znovu zasunout do pouzdra, podobně jako rtěnka. Barevnou stopu zanechávají velmi snadno a zlehka, proto . Zpět na:Všechny kategorie. Díky tomu zůstávají ruce . Gelové rozmývací voskovky, sada ks. Nabízíme širokou nabídku pastelek a kreslících potřeb prověřených značek.


Promiňte, nemáte oprávnění k prohlížení této stránky.

Tvorba webových stránek: ByznysWeb. Zjistěte si na našem webu o produktu GELOVÁ PERA ME TO YOU OBSAHUJE ČTYŘI GELOVÉ PASTELKY více informací a nakupte za příznivou cenu. Kvalitní gelové pastelky v něžných barvách pro holčičky.


Nezanechávají mastnou stopu. Balení obsahuje pastelek s . Umožňují měkké nanášení barev. Originální LEGO gelové pero v červené barvě, které můžete propojit s dalším LEGO příslušenstvím.


Do hrubšej vrstvy sa dá. Tyto gelové pastelky jsou určeny k vytvoření nádherných uměleckých děl. Obojstranné pastelky ks - farieb.


Velice zajímavé unikátní gelové pastelko-voskovky. Vysoká barevná intenzita, kreslení téměř bez tlaku na pastelku - lehký stěr, speciální jednoduché posouvání. Voskové pastelky gelové Staedtler - třpytivé barvy objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky