středa 18. března 2015

Prodám rudl

Prodám rudl

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů rudl. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Použitý na jedno stěhování, nyní ho již nepotřebuji. Dům a zahrada - Prodam rudl bazar.


Prodám rudl

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Rudl RBT40 nosnost 4kg. Legenda: JL -jehlové ložisko, KL-kluzné uložení, GL-kuličkové ložisko.


Domovní rudl je velmi vhodný typ pro přepravu pytlů a popelnic, PB lahví a plastových sudů. Dodání Praha - Vinohrady. Projděte si inzeráty prodam rudl 320kg na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Tento rudl je osazen velkými bezdušovými pneumatikami, které jsou uložené na . Nový skvělý rudl s nosností 2kg a vzdušnicovými pneu. Vyráběn v ČR, tudíž se jedná o velmi kvalitně provedený výrobek. Doporučujeme ke každodenní . Do cukrárny v centru Prahy hledáme paní na pečení klasických dezertů a produktů jako je štrůdl, bábovka, cheesecake a dále i korpusy na . Meister skladaci montazni vozik - rudl.


Po rozložení lze použít také i jako kárku. Zboží je od českého výrobce, úplně . Soukromá inzerce zdarma, včetně fotografií. Inzerce z mnoha oblastí: reality, nábytek, hobby, sport, práce . Prodám nový rudl s nosností 4kg. Obrázky mají ilustrativní charakter. Jedná se o klasický ruční vozík vybavený nádstavbou pro převoz dřeva.


Nafukovací kolo pro zahradní a stavební kolečko nafukovací s osou. Paletový vozík i vysokozdvižný vzv, rudl. Kladkostroj, hever a vozík pro sklad. Navíc Vám ochotný personál s loděmi pomůže, případně zapůjčí rudl.


Zvláště u těžkých raftů to ušetří mnoho námahy. Vysoce odolný ocelový rudl R20. Záruka mÄ›síců, cena je uvedena . KLASICKÝ UNIVERZÁLNÍ RUDL - nosnost 3kg, lopata 500x1mm, bantamová kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky