pátek 15. září 2017

Trimovací stůl

Trimovací stůl

Ravenstein – trimovací stůl bez koleček velký. VIVOG velký s kolečky. Trimovací stůl Vivog 90cm s kolečky. Masivní konstrukce stolu je skládací a celý stůl je tak snadno přenositelný. Příslušenství stolu:sada . Slouží na trimování , česání, stříhání a jinou úpravu srsti psa.


Stůl trimovací skládací s kolečky 80x50x85cm černý. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: . Obchod s kosmetikou,šampony a kondicionéry pro psy a kočky, antiparazitární přípravky, stříhací strojky, kartáče a potřeby pro zvířata. Stůl slouží jako podvozek k přepravě . Stůl je stabilní a pevný a unese i většího psa. Designové provedení stolu vhodného pro stříhání a trimování rozsvítí každý . Profikozmetika náhradní plastový šroub pro trimovací stůl.


Stolek bytelné konstrukce s nastavovací výškou. Poptávám bazar: Popis: zachovalý, starší, trimovací stůl Požadavky: nejlépe polohovací Rozměry: min. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Velký hydraulický stůl na stříhání psů.


Stříhací a trimovací stůl skládací FT-8- jedná se stříhací stůl s. Neregistrovaný uživatel máte typ,kde sehnat hydraulický nebo elektrický stůl? Stůl na stříhání psů, prodám, na prodej. Prodám loni zakoupený ( trimovací ) stůl na úpravu psů. Brno Lesná, nabízíme kompletní sortiment chov.


Matrace pro psy Dogmans či koupání malých a středních plemen. Prodej přírodní kosmetiky Bea natur a . Westík a knírač s trimováním typickým pro jejich plemeno. Vystavovatelům se vyplatí pořídit si kompletní trimovací stůl , „šibenice“.


Trimovací stůl

Měla jsem ho jednou na výstavě, jinak leží doma. Důvod prodeje je nevyužití. Součást je šibenice se smyčkou a. Stříhání a trimování psů,příprava na výstavu.


Inzerát na (bazar, inzerce). Stoly, šibenice, držák fénu. Profesionálním chovatelům se jistě hodí trimovací stůl a tzv.


Jde o stojan, do něhož . Nabízíme koupání, stříhání, trimování a úpravy srsti psů a koček. Výrobce: CIRA cz spol. Dárkový poukaz Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz v hodnotě Kč na nákup samonavíjecího vodítka.


Strojek na stříhání ovcí je vhodný zejména při použití v malochovech ovcí. Chovatelské potřeby, pro psy a kočky. Vhodný pro malá i velká plemena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky