pátek 26. února 2016

Pískoviště želva

Pískoviště želva

Neprodávanější plastové pískoviště ve tvaru želvy od značky Little Tikes. Krunýř chrání pískoviště před nečistotami a . Pískoviště je ukryto pod krunýřem želvy. Zároveň se dá použít jako bazének.


Pískoviště želva

Rozveselte si zahradu novým usměvavým kamarádem – pískovištěm ve tvaru veselé želvy. Klasická hračka na zahradu je ideální zábavou pro . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Little Tikes.


Odejmutím želvího krunýře získáte pískoviště, do kterého se vejde až kg písku. Inzerát Dětské pískoviště želva Little Tikes v okrese Hradec Králové, cena 500Kč, od Jana Rathouská na Sbazar. Popis: Velmi zachovalé plastové pískoviště . Výborné pískoviště na ven, nebo balkón.


Když si děti přestanou na pískovišti hrát, přikryje se písek praktickým poklopem ve tvaru želvího krunýře,. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Všetky informácie o produkte. Rozměr pískoviště 115×83×cm. Vyrobeno z kvalitního plastu v EU.


PÍSKOVIŠTĚ ŽELVA platné do: 31. Děti si léto bez pískoviště snad ani neumí představit. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Hračka se již nevyrábí nebo je vyprodaná. Navštivte naši prodejnu . Vhodné pro děti od měsíců.


Plastové pískoviště želva s víkem. Herní stoleček želva je krásný, barevný stoleček ve tvaru želvy. Roztomilá usměvavá želva bude skvělou společnicí vašich dětí při hraní na písku.


Je vyrobena z kvalitního plastu. Víko chrání písek před nežádoucí. Venkovní přenosné pískoviště pro stavitele báboviček. Lze ho zakrýt víkem, které je součástí. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Praktický poklop ve tvaru želvího krunýře chrání písek před . Báječný doplněk na zahradu. Značka: Alltoys Paradiso Kód produktu: TLA. Slevy, které už skončily. Krásná želvička na kolečkách s příslušenstvím na písek. Obsahuje kyblíček, hrabičky, lopatičku, síto, formičku a konvičku.


Příslušenství lze uložit do krunýře . Bohdanův pozdrav na rozloučenou. Přinejmenším podle verze vašeho manžela. Sybil z odlehlého pískoviště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky