pondělí 22. února 2016

Vykup palet praha

Výkup palet a výkup europalet Čakovice,Běchovice a Modřany. Výkup klasických palet i europalet - EUR palet. Potřebujete se zbavit palet , které vám zabírají prostor doma či ve firmě? Výkup a prodej dřevěných palet – Hostivice, Ořech, Praha – Českobrodská. U nás je jejich výkup vždy výhodný!


Máte sice palety, ale nejste schopni je k nám dopravit? Vykoupíme Vaše nepotřebné nebo poškozené palety! Firma nabízí výkup , prodej a opravy europalet a gitter boxů.


Kutnohorská 42 Praha , Dolní Měcholupy. Naše společnost se zabývá zejména výkupem železných a neželezných kovů. Kovový odpad přebíráme a vykupujeme pro jeho další zpracování . Sušení, opravy a výkup použitích palet. Disponujeme profesionálně vybavenými servisními středisky.


Aktuální katalog firem v kategorii Dřevěné obaly a palety Praha 9. Prodej, výkup a výroba dřevěných palet , prodej příslušenství, doprava. Nachází se na trase Nymburk – Kolín u dálnice DPraha – Hradec Králové, z ní se k. D OMV (exit 10 směr Praha ) dálnice D Humpolec (exit 9 oba směry) . Vykupujeme nejen dobré palety, ale i palety . Výroba, nákup, prodej a opravy dřevěných přepravních palet. Vaše poškozené palety vám můžeme vyměnit za funkční a opravené, nebo od vás . K tomu slouží výkup palet Praha , díky němu se lze použitých palet zbavit a navíc na tom zajímavě vydělat.


Bude to pro vás tedy mít rovnou dvě . Společnost SIDONIUS palety s. Historie firmy SIDONIUS palety s. S tím je spojen i výkup různých druhů palet na . EUR palet , přičemž se úzce specializuje na jejich výkup , servis a prodej. D nábytek palet, výroba atypických palet, palety. Bezděčín, Mladá Boleslav (Pobočka) CENTRUM. Vítejte na stránkách firmy David Kokoš.


Servis, oprava, výkup a prodej palet. Hlavní činností je prodej, výroba a opravy . Ideální na transport zboží. Provozujeme prodej palet nejrůznější jakosti pro firmy i malé odběratele.


Zároveň zajišťujeme výkup palet a jejich opravy. Zabýváme se prodejem, výkupem, výrobou a opravami palet a použitých průmyslových obalů. V nabídce máme více typů přepravních boxů dle Vašich potřeb.


Výměna poškozených obalů,boxů a palet. Vypnout filtrování výsledků pouze pro lokalitu Praha. Provádíme výkup surovin včetně dřevěných palet. Přijímáme noviny, časopisy, letáky i kartony. Mezi naši nabídku služeb patří i výkup palet a boxů.


Výkup zajišťuje firma Palety Český Brod s. Nádražní 2Praha 6-Hostivice . Nabízíme Vám výkup a prodej europalet za velmi výhodné ceny. Specializujeme se na všechny druhy palet , jejich nákup, prodej a opravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky