pondělí 13. června 2016

Orientální styl bydlení

Orientální styl bydlení

Jestliže jste vzali za vlastní . Poradíme vám, jak si zařídit stylové bydlení s . Orientální styl je oblíbený mezi milovníky cestování, dalekých zemí, dobrodružství a exotiky. Ty se v jednotlivých oblastech světa více či méně odlišují. Ačkoli může orientální styl v indickém duchu působit trochu chaoticky, zařizován pouhým ledabylým odhazováním věcí kamkoli, když člověk přijde z práce, není . Přesvědč se sama, že orientální styl rozhodně stojí za to. Někdo si pod pojmem orient vybaví exotiku, vůni dálek a kvalitního koření, orientální styl v interiérové tvorbě je však poměrně . Zatímco jiné styly se snadno vytvoří s pomocí doplňků a několika kusů nábytku, do etna či orientálního stylu se musíte ponořit.


Orientální styl bydlení

Zadání je tentokrát opravdu specifické – interiér v orientálním stylu. Kromě jiného použijí odborníci na snové bydlení také nábytek z ratanu. Arabský styl může ztělesňovat také půlnočně modrá , smaragdově zelená, fialová,. Bydlení v marockém stylu - Chuť Orientu a krása v pestrosti.


Autor: Dominika Zmítková , Dítě ze stavařské rodiny, které by jednou rádo bydlelo v bytě s vysokými stropy. Jedinečný masivní nábytek z Indie a Nepálu a orientální bytové dekorace a doplňky přinesou do vašeho domova novou energii. Každý kus je ručně vyráběný . Pracovní stůl v pokoji pro chlapce Orientální ložnice Obývací. Neoslovují vás moderní trendy v bydlení a sázíte spíše na nadčasovou klasiku? Potom si vaši pozornost jistě zaslouží orientální styl , který je elegantní, decentní i. Milujete orientální styl?


Diana Kalashová ukázala bydlení v orientálním stylu. Skandinávský styl bydlení , ze kterého hygge vychází, vznikl v . Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Pod pojmem Orient si většinou představíme Čínu, Japonsko a další země dálného východu, většinou ale si tento pojem spojujeme s Asií. Tento pin objevil(a) RÁĎA. Možnosti stylizace bydlení jsou takřka nekonečné.


Stačí si vybrat designový směr , který je vám sympatický, a pustit se do realizace. Bydlet ve stylu orientu však neznamená jen vyvonět si byt vonnými tyčinkami a vystavit do vitrínky orientální čajový set. Interiér bytu navrhla designérka v pohádkovém stylu s výraznými. Pokud se chcete pyšnit . Jemně orientální nádech mají i některé kusy na míru navrženého a . Takzvaný skandinávský styl bydlení se v současné době opět vrací mezi nejmodernější.


Orientální styl bydlení

Nemusíte být ale nijak velký turista, a přesto vás může etno styl lákat. Ručně tkané koberce s nádherným dekorem, orientální lampy a svícny, . Pestré barvy, přírodní materiály, orientální vzory a všudypřítomná atmosféra volnosti, plná uměleckých prvků. Přesně takové je bydlení v “boho” . Máte rádi spojení luxusu, výrazných barev, mystiky a extravagance?


Pak byste mohli najít zalíbení v orientálním stylu bydlení. Ve světě designu existuje několik různých stylů , v nichž si můžete zařídit svůj interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky