čtvrtek 28. dubna 2016

Válenda polohovací

Válenda polohovací

Cena postele je uvedená bez . Jednolůžková postel Nela je z lamina dokoupit si k ní můžete přistýlku nebo úložný prostor. Kvalitní dětská postel z masivu od českého výrobce je skvělou volbou pro Váš dětský pokoj. Postel z masivu Nela je: Nadčasová - nemá žádné ozdoby, které se.


Varianty provedení: buk, smrk, dub. Matrace a rošt není součástí postele.

Postel se vyrábí z bukového masivu o síle 30mm a. Základem postele jsou masivní nohy o průřezu 40xmm. Bezpečná postel pro menší děti s praktickou zvýšenou bočnicí, která slouží jako zábrana. Vyrábí se v rozměru na matraci 80x170. Prkenný rošt k této posteli . Povrch postele je ošetřen bezbarvým zdravotně nezávadným lakem. Postel NELA masiv buk cink (parketový vzhled dřeva).


Jednoduchá ale nádherná postel z laminované dřevotřísky a se středovou výztužnou latí s nožkami. Postel je vyrobena z masivu borovice, spoje jsou řešeny bukovými kolíky spolu se zámkovým šroubem.

Válenda polohovací

Snadná montáž dle přiloženého obrázkového návodu. Zobrazit varianty či detaily produktu. Postýlka má z bezpečnostních důvodů zaoblené hrany a vše je vymyšleno a vyrobeno tak, aby se naprosto . Každá naše postel se dá libovolně upravovat. Můžete si zvolit vlastní rozměr postele (výšku, šířku, délku), barvu i materiál. Zvýšená postel NELA 90x2cm.


Válenda polohovací

Klasická postel zhotovena z pevné LTD desky tl. Hrany postele jsou zaobleny a lakovány. Vychutnajte si odpočinok s čalúnenou posteľou NELA , ktorá Vám vytvorí zo spálne to.


Nadherna postel Nela s vysuvjym lozkom od spokojnej zakaznicky. Všetky informácie o produkte Posteľ postel NELA 16 porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie postel NELA 160. Moderní postel Nela je vyrobena z bukového masivu tl. Vyrobeno z kvalitního dřeva první.


Materiál: masiv borovice. Obrázek pruduktu - Dětská postel Nela. Uvedená cena je bez roštu a matrace (2x200xcm).


Možnost dokoupení úložného . Vychutnejte si odpočinek s čalouněnou postelí NELA, která Vám vytvoří z ložnice to nejoblíbenější místo v domě. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Postele z masivu Nela –SKLADEM! Elegantní a luxusní celočalouněné dvoulůžko s mohutným čelem. Masivní postele 890x2ze smrkového masivu.


Kontaktovat prodejnu Chci navrhnout interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky