středa 27. dubna 2016

Prodám toaletní stolek

Prodám toaletní stolek

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů toaletní stolky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jedná se o ruční práci ve stylu antického nábytku. Velmi pohodlný, polstovaný taboret. Toaletní stolek včetně stolička VÁNOČNÍ AKCE.


Výrobce: CasarredoBarva: černáelegantní toaletní stolek v rustikálním duchu působící útulným dojmem. Užijete si maximální potěšení, koupíte- li si . Jedinečné toaletní Stolky Bazar se drží klasických trendů. Chtějte jen perfektní toaletní Stolky Bazar a budete se cítit náramně.


Stačí perfektní toaletní Stolky. Výrobce: LubidomBarva: bíláprovedení: toaletní stolek je vyrobený z laminované dřevotřísky v kombinaci s mdf v bílé barvě. Perfektní toaletní Stolky Bazar vás přesvědčí, že luxus nemusí být drahý. V aktuální nabídce najdete klasické i moderní barvy.


Prodám toaletní stolek

Doplňte vaši prázdnou místnost moderním motivem. V katalogu nábytku přinášíme . Když chcete jedinečné super moderní toaletní Stolky Bazar, máme pro vás řešení. Máme elegantní toaletní Stolky Bazar pro každou příležitost. Co nesmí chybět v ložnici? V dětském pokoji pak dětský toaletní stolek pro dívky i větší slečny.


Zelený stolek vhodný popř. Stylové a elegantní prodám . Dobrý původní stav, bohatá intarzie, kování zlacená mosaz, datace století. Prodám dělaný stůl ze špulky - Židle. Váš perfektní styl si žádá. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Prodám toaletní stolek

Předání, Hranice , Podolí, Oznice. Výška stolku je 131cm, šířka. Při rychlém jednání sleva 5Kč. Stolek ještě je originálně zabalený. Je nabízen v mnoha krásných barvách, nejoblíbenější je bílá, dub sonoma a černá.


Prodáváme kompletní starožitný toaletní stolek se zrcadlem (stáří cca let). Sprchová a toaletní židlička Bonn (nová) bohůžel nám nevyhovuje. Bez vážného poškození (na fotografii zaprášený), nutné drobné úpravy vzhledu. Prosím pouze vážné nabídky . Otočí se k zrcadlu na svém toaletním stolku. Namaluje si pusu – rtěnka vypadá ve srovnání s její bledou pletí syrově, krvavě.


Levné sprchové kouty s vaničkou a bez vaničky - velký výběr naleznete online na BauMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky