pátek 29. dubna 2016

Sedačka do sprchy

Sedačka do sprchy

Sedačka do sprchy s madly. SEDAČKA DO SPRCHY S KRUHOVÝM VÝŘEZEM Nové. Protiskluzová úprava a způsob uchycení zajistí . Výškově nastavitelná sedačka do sprchy. Koupelnové sedátka do vany a sprchy za skvělé ceny, od odborníků. Upevní se na stěnu , sklopné sedátko ušetří místo ve sprše.


Množství: Tento výrobek . Jednoduchá plastová sedačka do sprchy sklopná na zeď. Kromě sedaček a židlí je velmi vhodnou volbou sklopná sedačka , kterou lze po. Pokud je nutné pro přesun do sprchy a následnou hygienu použít pojízdné . PŘEDEPISUJE: praktický lékař . Tato sprchová sedátka jednoduše sklopíte a máte tak stále dostatek prostoru ve vašem . Svou konstrukcí usnadňují pacientům běžné úkony. Popis: sedačka do sprchy od firmy DMA. Cena13€ (10€ bez DPH).


Fotografie produktů slouží pouze k . Celková výška: - cm. Sklopná sedačka do sprchového koutu s možností nastavení výšky. Povrch sedátka je upraven speciální strukturovanou vrstvou, která má. Haiti je sklopná sprchovacia sedačka na stenu s ergonomicky tvarovanou plochou sedadla a nožkami, ktoré neskĺznu. Sprchovanie sa znova stane bezpečným . KÚPEĽNE a KUCHYNE od SIKO - kúpeľne, obklady pre kúpeľňu aj kuchyňu, dlažba, vaňa, kúty, vodovodné batérie.


Sedačka do sprchy

Praktické elegantné sedátko do sprchovacieho kúta zaistí dokonalé pohodlie pri sprchovaní. Díky tomu, že se dá bez problémů sklopit ke stěně, neomezuje při sprchování ty, kteří sedět nechtějí. Sedátko je ideálny doplnok do každej kúpeľne , . Senior program pro bezpečnější a jednodušší užívání koupelny. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Rohová sedačka do sprchy s vyměkčeným sedákem.


Pomůcky pro seniory (vozíky, křesla, a příslušenství) - Pomůcky do koupelny a WC - Sedátka do sprchy. DMA 5A SEDACKA DO SPRCHY. Výrobce: NOVASERVIS - Metalia help - koupelnové. Stručný popis: Lehký kovový skládací rám, s plastovým sedákem.


Sedačka do sprchy

Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Další informace: Hodnocení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky