středa 1. června 2016

Úchytky na šuplíky

Úchytky na šuplíky

Záznamová kniha s motivem Maps, linkovaná v pevných deskách ve formátu A5. Vybraný motiv připište prosím do poznámky v objednávce. Veškeré informace o produktu. Poznámkový blok - tvrdé desky , 100listů, rozměry 24.


DENNÍ ZÁZNAMY Atvrdé desky (5) - Záznamní knihy s tuhými. A 2listů, linkovaná, tvrdé laminované desky.

Ochranné tvrdé desky velikosti As vnitřní klopou proti vypadnutí a zajišťovací gumičkou jsou vhodné na úschovu sešitů či výkresů. Celý popis a technické . Linkovaný sešit s praktickými pevnými deskami a motivem LEGO Iconic na přebalu. Dostupný ve dvou barevných . Váš dotaz: Název obsahuje: linkovany sesit atvrde desky listu.


V katalogu nebyla nalezena žádná položka vyhovující Vašemu dotazu. Hledáte sešit atvrdé desky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Blok A- tvrdé desky , linkovaný - listů.

Úchytky na šuplíky

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si podobné produkty zde. Luxusní zápisníky a sešity , originální vzory, zlatý tisk, ruční výroba. Zápisníky ( tvrdé desky ). Sešity (měkké desky ). Alenka v říši divů sešit A5. Desky A chlopně, GUMA, barevné, 1- Kč.


Kniha linkovaná A 1l. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Rozměry: 2x cm. Obchod s anime a manga zbožím - První e-shop pro otaku.


Vyberte si z naší nabídky desek na sešity velikostí Aa A5. Najdete u nás laminované školní desky na sešity a plastové desky. Linkovaný zápisník s kvalitním papírem v různých zajímavých motivech.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Na výběr jsou motivy podle obrázku. Popis produktu: Praktický dárek, který může využít každý. Ať už čtverečkovaný nebo prázdný v lepené vazbě, design desek je vždy na Vás.


Vložit lze fotografie,.

Úchytky na šuplíky

Obsahuje dvě záložky, stránky jsou číslovány, na konci je . Av tvrdých deskách pro vaše záznamy nebo poznámky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky