čtvrtek 9. června 2016

Válecí vak

Válecí vak

Tento pin objevil(a) Bavlněný Svět. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Yesterday, we mentioned about “Creative Ways to Repurpose Old Stuff”, now in this post we have some creative products for small space. Sedací vak HRUŠKA A TABURETKA. Na boku psa je zip a kuličky jsou uvnitř ve dvou vacích pro snadnější praní obalu.


Válecí a sedací vaky jsou šité ze 1 bavlny, skládají se ze dvou částí. Domů Zboží Hledání zboží: válecí vak. Originální válecí vak pro děti, který se stane nejen praktickým doplňkem do každého dětského pokoje, ale také skvělou hračkou, která rozvíjí dětskou fantazii. Popis: Koupený před roky.


Nemá dodatečný vnitřní obal. Vysoce kvalitní elastický mateiál českého původu s měkkou polštářovou výplní. Kurz šití – kulatý válecí vak – pouf. Hosted by Rodinné centrum Slunečnice Beroun. Válecí polštář Haba do dětského pokoje se snímatelným potahem na zip.


Mohou s nimi volně manipulovat i děti, přenášet je a tvarovat podle vlastní . Sháníte originální a designové sezení, ale nechcete za něj utratit majlant? Ušijte si populární sedací vak sami doma. S naším návodem to hravě zvládnete.


Přestože leží na zemi, zaručeně vám sednou. No a teď už stačí jen navléci na vnitřní vak a můžete se válet…. Vak na válení Obludka MAX.


Válecí vak

KVALITNÍ ŠITÍ ZE 1 bavlny: je ušit ze dvou částí, vrchní část povlaku na zip . Střih na sedací a válecí vak nejen pro děti. Prodej tohoto produktu byl . Fatboy neboli sedací či válecí vak jsou velkým hitem, který ovládl nejen dětské pokoje, ale i ty obývací a exteriéry. K dispozici je velká barevná škála dle vašeho přání. Vhodný doplněk k vaší sedací soupravě.


Dětský válecí vak farma je tvořen vnitřním vakem z pevného bavlněného materiálu opatřeného kratším zipem pro možné doplnění EPS kuliček . Velký nadýchaný válecí polštář je ideální doplněk do dětského pokojíčku, využijete ho jako menší sedací vak pro hraní na zemi nebo jednoduše jako velký. Rozměr: 150x150cm, šitý ze dvou dílu. Pytel je plněn speciálně čištěnými a chemicky nezávadnými polystyrénovými. SEDACÍ VAK O PRŮMĚRU 70CM Potah je ze 1 bavlny a je snímatelný a pratelný, doporučená teplota praní °C. Výplň v podšívce tvoří polystyrenové.


Ušila jsem válecí vak :-). Můžete ho složit do tvaru křesla nebo rozložit na lehátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky