pondělí 10. října 2016

Down and out in paris and london

V této kategorii nejsou zatím žádné produkty. Hranatý hliníkový stůl Ontario Rozměry Délka: 90cm Šířka: 90cm Výška: 73cm Přehled použitých barev skořicová;přírodní Přehled použitých materiálů hliník. Hliníkové zahradní stoly a stoly kovové.


Marlon - rozkládací stůl. Zahradní stoly z hliníku.

Down and out in paris and london

Námi nabízený zahradní nábytek je vyroben z hliníku a vybrat si můžete z několika sestav. Prostorný jídelní stůl VADUZ je vyrobený z hliníkové šedé konstrukce. Desku zahradního stolu tvoří kvalitní tvrzené mléčné bezpečností sklo.


Elegantní variantou zahradního kovového nábytku je spojení kovu a lakovaného dřeva. Hledáte moderní zahradní nábytek? Kovový nábytek na zahradu splní . Nabízíme zahradní stoly značek Happy Green, Kis, Hecht.


Down and out in paris and london

Za skvělé ceny a dodáním do hodin.

Stůl Alutapo není výjimečný jen svým designem, kdy se skleněná deska jakoby vznáší nad hliníkovým rámem, ale je i skvěle praktický. Unikátní skleněná deska. Odolný a stabilní stůl z ocelovo- hliníkových profilů. Deska stolu je vyrobena z průhledného tvrzeného skla.


Do otvoru ve středu stolu lze umístit slunečník. Stůl Dinner nabízí moderní design ve skvělé kvalitě zpracovaní. Velmi moderní design v elegantní černé barvě. Bytelný stůl vyroben v kombinaci hlinikové kostry a polywood desek. Díky použitým materiálům se stůl vyznačuje dlouhodobou životností bez údržby.


Down and out in paris and london

Oddělení obsahuje druhů zboží. Kolekce hliníkového zahradního nábytku. Stůl Conrad značky Patio v antracitové barvě se perfektně hodí na výzdobu Vaší terasy a zahrady.


Odolný zahradní nábytek do restaurací a dalších gastronomických provozů. Oblíbený sklopný stůl s hliníkovou podnoží Verona black je vybaven kvalitním. Nábytek Jeko se specializuje na nábytek z masivu.


Konfigurátor kuchyní, ložnic a obývacích pokojů.

Levný nábytek v moderním stylu. Moderní zahradní hliníkový čtvercový stůl 50x50cm, v74cm deska z masivu. Stůl pro časté venkovní využití, možnost rozložení podle počtu osob, opravdu velká deska. V JYSKu najdete vše pro vaši zahradu! Venkovní nábytek, polstry, slunečníky a další za nízké ceny.


Velký vyběr kvalitních zahradních stolů různých velikostí a materiálů. Materiál je bezúdržbový a je jej možné používat v exteriéru i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky