pátek 28. října 2016

Laufen mylife wc

Chcete dát druhou šanci knihám, které jste již četli, jsou stále pěkné, ale doma vám zabírají místo? Přijďte na náš předvánoční bazar. Souběžně s bazarem knih.


Laufen mylife wc

Potom byste měli zbystřit pozornost. Můžete je totiž nabídnout jiným čtenářům.

Dostali jste jako dárek knihu, přečetli jste ji a teď nevíte, co s ní? Bazar knih v knihovně. Roudnice nad Labem – Až do středy 3. Dvoudvéřová prosklená knihovna.


Možná objevíte knihu svého mládí nebo pokla který už dávno sháníte. Knižní bazar v Prostějově místní velmi dobře znají. Letos by se měl v prostějovské Městské knihovně konat již osmým rokem.

Nabízím knihu Franklinova létající knihovna. V prodeji budou i LP desky za cenu 50Kč za kus. Z důvodu nepřízně počasí se bazar uskuteční v knihovně , v 1. Mohlo by vás zajímat . Prodáme prosklenou knihovnu IKEA Billy.


Materiál dřevěná dýha, sklo. Výška nástavce cm. Kdo má doma knihy, které již číst nebude a nechce je vyhodit, může zaslat na e-mail knihovny.


Zveme vás na výprodej vyřazených knih. Adventní bazar knih, CD a DV jehož výtěžek bude věnován Nadačnímu fondu Janua . Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Laufen mylife wc

Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Přednášky, výstavy, ale také dílny nebo posezení na terasách.

Velký knižní bazar proběhne 9. Knihovny nabízejí bazar s publikacemi. Turistickým informačním centrem Vsetín (TIC) a bude trvat do 16:hodin nebo . Jednou z nich je i Charitativní bazar knih se bude konat ve středu 18. Ptáte se, jak nejlépe vstoupit do nového jara? No přece s hromadou knih!


Pro všechny, kteří hledají zajímavou knížku do své knihovničky . PIKNIKOVÝ KNIŽNÍ BAZAR. Pro koho: pro děti, dospělé i pro vychované pejsky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky