úterý 28. února 2017

Barva na kůži a semiš

Tato barva je na profesionální úrovni. Tekutá barva typu mořidla se nanáší štětcem, je transparentní a nezpůsobuje ztvrdnutí kůže. Může se používat na kamencovou i tříslenou useň, na kůži i semiš. Nanášíme na čistý a suchý povrch štětcem, houbičkou . Zakázková výroba barev.


Barva na kůži a semiš

Prodáváme v lahvičkách s rozprašovaček o objemu 1ml.

Vyberte barvu: 1200Kč. Velký renovátor Vašich semišových bot. VELOUR NUBUCK SPRAY 2ml - VYBERTE BARVU. Zaručuje vynikající krytí na originálních kožených, koženkových a plastových dílech interiéru vašeho automobilu. Nabízíme širokou škálu barevných odstínů, vyrábíme i na zakázku barvy na hračky,pro.


Barva : mahagon, modrá . Pružná vodou ředitelná barva pro malování na kůži, koženku a podobné . Přípravek vhodný pro lakovanou kůži , koženku, kůži z plazů a exotické kůže, které čistí a vyživuje.

Zachovává a projasňuje původní barvu. Speciáně upravená barva pro natírání , nebo kreslení a malování motivů na kůži a koženku. Je možné ji nanášet štětcem, stříkáním, případně jiným způsobem. Samoleštící barva na kůži a koženku Color dye ml.


Barva na kůži a semiš

Rychleschnoucí samoleštící barva na vodní . Erdal sprej na broušenou kůži a semiš. Se speciální recepturou na bázi fluóru pro obuv a oblečení ze semiše a nubuku. Použití: Vyhněte se styku s podrážkami,.


Olejová barva na kůži Eco-Flo. Impregnace na semiš , kůži a textil. Farba nepraská a nezlupuje chlpy semišu, . Nové kotníčkové semišové boty fialové barvy.


Když na takto ošetřenou kůži dopadne kapka vody, nevsákne se dovnitř, ale vytvoří kuličku, . Pedag Rauleder Pflege ml dobarvovací emulze pro velur a semiš ČERNÁ. Nabízíme barvy na textil, vlnu, polyami peří, pedig, kůži a semiš , obuv, na dřevěné hračky a dětský nábytek, pro sedláře, koženou galanterii, A-šeps, Kresba. Royalclean čistírna Vám vyčistí celou řadu oděvů z kůže či semiše , včetně sak,. Nejen čistí, ale promašťuje, vyživuje materiál a obnovuje barvu.


Rapide Leather Wash - prací prostředek na kůži , semiš , jelenici.

Amaderm CR černý, (9g), 637. Vyrábíme a prodáváme barvy na textil, vlnu, akrylát, polyami peří, pedig, kůži a semiš , obuv, na dřevěné hračky a dětský nábytek, pro sedláře a koženou . Porovnání cen barva na kuzi a semis , srovnání cen barva na kuzi a semis na portálu HLEDEJCENY. Popis zboží: Výživa a impregnace na Nubuk a Semiš. Než jsem koupil velký kus již černé kůže, používal jsem s úspěchem černou barvu na kůži (někdy uváděno jako barva na semiš ). Podle smradu je to určitě taky . Sérií už sedmi porážek v øadì zahájili nový rok dorostenci Letòan.


Barva na kůži a semiš

Po neúspìšném víkendu si pøejí nelichotivou šòùru co nejdøíve ukonèit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky