středa 1. března 2017

Postel dona

Postel se dodává včetně matrací. Soušástí postele je lamelový rošt NDs polohovací hlavou. Lamelový rošt z masívního dřeva s nastavitelnou tuhostí pevně . Olejované dřevo potěší zejména milovníky kvality a přírodních materiálů.


Vhodná do moderní i retro ložnice.

DONA v netradičním designu. Zaujme vysokým prošívaným čelem, které jí dodává na eleganci. Moderní čalouněná postel DONA. Dona MabilMi Ptolemy. Objednejte si kvalitu od českého výrobce.


Luxusní čalouněná postel s volně loženými matracemi, jednoduchým pohybem lze volně polohovat čelo pro . Standartně povrchová úprava . Kompletní čalouněná postel s úložným prostorem, rošty a matracemi.

Postel dona

DUOFLEX (lamel) pratelný. Dětská postel z masivního borovicového dřeva ošetřeno lakem ,který je na vodní bázi a bez zápachu je vhodnou volbou do vašeho dětského pokoje. Luxusní a vysoce kvalitní čalouněné dvoujlůžko české výroby s volně loženými matracemi.


Postel dona

Netradiční čalouněná postel se skvěle hodí do ložnice v . Detailní popis produktu. Jednolůžková, dvoulůžko, postel z masivu nebo čalouněná? Podívejte se na širokou nabídku kvalitních postelí našeho obchodu. Věříme, že si vyberete!


Konstrukce je z kvalitního . Kód produktu: DONA160SZ Hmotnost: 52. Szare postel z pikowanym wezglowiem. Poznaj nábytek w rozowej tapicerce.


Možnost různých variant provedení roštů, matrací, ozdobných . Masivní zadní čelo vás . Manželská posteľ, je vyrobená s ohľadom na dobré úžitkové vlastnosti kvalitným českým výrobcom. Podklad pre matrac ponúka lamelový rošt s polohovaním .

Levný a kvalitní nábytek. Plocha lůžka je 180x200cm. Hodí se zejména do dětských a dívčích pokojů. Kvalitní konstrukce z . Jednopostel uzpůsobená na ještě vyšší sed.


Vše ostatní je jeden kus. Na obrázku je leve provedení čela, . Cena postele je včetně roštu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky