pátek 3. března 2017

Sedací souprava royal

Sedací souprava royal

Sedací souprava ROYAL vám zajistí vysoký komfort sezení. Je možné rozložit ji do lůžkové úpravy. Pohodlná rohová sedací souprava. Bederní polštářky plně využijete při sezení i relaxaci.


Snadno ji upravíte na lůžko pro občasné přespání. Moderní sedací souprava Royal se slevou !

Minimalistický, jednoduchý a fuknční design. Zajímavé řešení sezení pro celou rodinu. Luxusní rohová sedací souprava. Prošívaný sedák i opěrák. Vlnité pružiny v kombinaci s kvalitní PUR . Má očalouněná záda, vhodná i do prostoru.


Kategorie středně velkých sedaček. Rohová sedací souprava ROYAL.

Sedací souprava royal

Spací prostor, 274x1cm. Popis: Prodám zánovní sedací soupravu do tvaru L pravá, stará roky. Trénujte sedy a lehy v maximálním pohodlí. Levný a kvalitní nábytek. Rozkládací sedací souprava s integrovaným plnohodnotným lůžkem Vám zajistí komfort sezení i relaxace.


Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jsme internetový obchod s nábytkem. Spolupracujeme s výrobci nábytku z České republiky a Polska.


Souprava Royal je prostornou a pohodlnou sedačkou pro každodenní používání. Můžete mít tento kus doma už za dní od objednání. Další slevy obývacího pokoje na Kupi.


Nechte velkou sedací soupravu do U Royal vládnout vašemu obýváku. Mezi její výhody nepatří jen design, ale i královský relax. SEDACÍ SOUPRAVA ROYALDřevěný nábytek Royal je schopen ne jenom darovat vysoké estetické potěšení, ale také přinést do každé domácnosti pohodlí a . Její využití je nesčetné - od . Trojsedák rozkládací, dvojsedák s úložným prostorem.


Model CASTLE ROYAL je pro lidi, kteří mají rádi originální styl.

Model je řešen dekorativními úzkými a hustě prošívanými . Tato značka se vyznačuje svým jednoduchým a elegantním designem a kvalitními materiály. Dostupné potahy: vyberte z dostupných potahů zde. Výběr strany: univerzální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky