čtvrtek 13. dubna 2017

Detsky vyukovy tablet

Detsky vyukovy tablet

Dětský výukový tablet. S tímto tabletem se vaše děti naučí abecedu zábavnou formou! Po zmáčknutí tlačítka se ozve písmenko, celé slovo, číslice, melodie, . S týmto tabletom sa vaše deti naučia abecedu zábavnou formou!


Po stlačení tlačidla sa . Výukový tablet Učení s Pafíkem pro děti.

Zobrazit původní nabídku. Varianta: ks dětský tablet růžový vč. Tablet zábavnou formou seznamuje děti s písmeny (celá abeceda) a čísly . A je tak podobný tomu, jaký mají dospělí!


Slevík obsahuje: ks dětský. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Interaktivní výukový tablet s dotykovou obrazovkou (ALBI) pro děti od let. Noční hlídka je hra, která spojuje svět.


Detsky vyukovy tablet

Obsahuje bohaté příslušenství.

Určitě se tím děti zabaví a zároveň něco přiučí! Prodám - dětský výukový tablet angličtiny, lokalita Zlín. Lze si vybrat výuku písmen, slovíček, číslic, písně a. Inzerát Tablet výukový Abeceda v okrese Břeclav, cena 180Kč, od Didiana na Sbazar. Parádní interaktivní hračka pro holky a kluky od let! Detský výukový tablet.


Učí písmena, slova, čísla, hláskování a přehrává veselé melodie. K dispozici jsou dva modely – v modré . Hraj si, čti a uč se s tímto obrázkovým tabletem! Hledali jste dětský výukový tablet ? Aktuální nabídka od Vykupto. FUNKCE: TLAČÍTKA OD 1-10.


MIKI FUN - Dům hraček. TABLET JE CELÝ V ANGLICKÉM JAZYCE. Porovnání cen detsky vyukovy tablet , srovnání cen detsky vyukovy tablet na portálu HLEDEJCENY. Slouží nejen jako zábavná. Výrobci her : Albi Albi.


Kategorie : Společenské hryLaboratoře.

Detsky vyukovy tablet

Cena včetně DPH: 139 . Popis: Kouzelné čtení je unikátní . Tablet na hraní pro holky a kluky učí písmena, slova, čísla, hláskování a melodie. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nový detský tablet : Toys R Us Tabeo e2.


Kupovat dětem speciální – dětský tablet nebo jim půjčovat rodinný nebo prostě. Smart Kids Games je také výukový program plný her pro děti . Tovar je skladom, zasielame obratom!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky