čtvrtek 13. dubna 2017

Latexové povlečení

Latexové povlečení

Standardní tlouštka 4mm. Pokud jste fandové do provokativních sexuálních vymožeností a zároveň máte kolem sebe rádi čisto, možná si oblíbíte latexové povlečení do . Polštářek Merkur Soft z latexové pěny a neprošitého potahu Aloe Vera. Luxusní ložní povlečení Bennet z řady Mako Jersey.


Latexové povlečení

Ať už chcete cokoli, máme to. Rychle a diskrétně u .

Rádi si libujete v olejových masážích? Vychutnejte si hrátky s . Vaši postel oblékneme do voňavého latexu. Fetišisti, relaxujte!


Prostěradla, peřiny, polštáře, spacáky a vakuová lůžka. Nakupujte u odborníků. Matrace latexové , Postelshop.


Body Slide nafukovací bazének byl navržen pro erotické NURU masáže „tělo na tělo“ a jiné mokré hrátky.

Latexové povlečení

Latexový povlak na polštářky 40xcm. Slovo NURU pochází z japonštiny a znamená kluzký. Neprodyšné a nepropustné povlečení. Největší výběr v ČR pro klinik a perverzní vlhké hrátky.


Jarní povlečení - I-LIVING. Cottonbox povlečení 1 bavlněné renforcé Lida. Hledáte ideální matraci pro polohovatelné rošty? Máte vysoké nároky na její parametry?


Skvělou volbou jsou kvalitní a velmi pohodlné latexové matrace. Navíc prodloužená záruka na roky! Moderní povlečení od českého výrobce Darré Náchod. Vyrobíme libovolný rozměr.


Jako jediné mají z kategorie latexových polštářů ortopedické tvarování, díky kterému v. Dětské povlečení do postýlky z hřejivého mikroflanelu. Umělou trávu s latexovou úpravou lze díky spodní latexové vrstvě použít na savý i nenasákavý povrch a jednotlivá travní vlákna nejsou ohrožena přemáčením v . Bavlněné ložní povlečení - Marta červená. Jsou pružné, mívají odlehčující a provzdušňující otvory.

Většinou bývají rozděleny do . Nabízíme matrace i zdravotní matrace - dětské matrace, gelové matrace, matrace hr pěna, latexové matrace, . Nebo jsme si jednoduše koupili bavlněné povlečení s dokonalým vzorem, do kterého jsme se zamilovali a po druhém, třetím vyprání už zdaleka nevypadá tak,. Spaní na přírodním latexovém polštáři je nesrovnatelně příjemné a zajišťuje trvalou relaxaci krčních svalů. Je vlhko regulující, antibakteriální a aktivně prodyšný. Užití: Taneční a divadelní kostýmy.


Materiál: 1 vinyl pruží do stran. Kvalitní krepové ložní povlečení. Je vyrobeno z kvalitní 1 bavlny. Nerozhoduje, Bílá (3). Povlečení na polštáře a přikrývky.


V této kategorii není žádné zboží. Tato matrace díky otevřené buněčné struktuře, vysoké hustotě pěny a vysokému podílu přírodního kaučuku zaručuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky