středa 5. dubna 2017

Matracový chránič

Ačkoliv se na první pohled může zdát chránič jako nepříliš důležitá součást matrace, opak je pravdou. Zachytí skoro všechny nečistoty a pot, které by se jinak. Chránič matrace je výborným doplňkem ložního textilu. Akce platí pro rozměry 90x200cm, 80x200cm, 85x195cm. Matracový chránič Tropico nyní za akční cenu 42-Kč.


Matracový chránič

Pak právě pro Vás je matracový chránič vhodným doplňkem. Chcete prodloužit životnost matrace? Vyrábí se nejen v rozměru . Slouží k ochraně matrace před znečištěním a výrazně zvyšuje životnost matrace. Vrchní plocha je tvořena z froté úpletu.


Spodní vrstvu tvoří polyuretanový zátěr (prodyšný, ale nepropustný). Upevňujeme ho pomocí gumových pásků, díky nimž se může . Prodlužte životnost svojí matrace jednoduchým doplňkem. Chtěli byste prodloužit životnost vaší matrace? Pořiďte si matracový chránič Ekonomik, který ji ochráni před nečistotami.


Matracový chránič

SANIPUR - Vodonepropustný matracový chránič Sanipur zabraňuje propuštění tekutin na povrch matrace, už Vás tak . Nepropustný, hyperprodyšný matracový chránič či prostěradlo z. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je veľmi vhodný pre deti alebo . Hygienický matracový chránič je vyroben speciálně pro matrace vysoké až cm. Je jedinečný díky kompletní ochraně matrace i na bocích. Prošívaný voděodolný matracový chránič je dokonalou kombinací voděodolné matracové podložky a tkaniny ze 1 tencelu prošívaného přízí Smartcel . Má dobré termoregulační vlastnosti. Dítěti zaručuje suché prostředí při spánku a je příjemný na . Sú však situácie, v ktorých je doslova . Uchycení napínací gumou okolo celého obvodu.


Velfont HPU bavlněné froté matracový chránič 180x2cm. Je nenápadný, lehký, pružný a na dotek příjemný. Vhodný při inkontinenci a podobných obtížích. Prošívaní klimatizační vrstvou dutého vlákna zajistí . Jako chránič matrací je SANIPUR důležitým praktickým doplňkem ložního vybavení. Je vhodný především pro případy, kdy lze předpokládat znečištění matrace . Náš sortiment stále doplňujeme a rozšiřujeme o nové zajímavé kousky matracový chránič 90×20 které kopírují trendy.


Matracový chránič

Uvidíte, že krásné matracový chránič. Rovnako, ako si chránite váš mobil ochranným krytom alebo auto ochranným lakom, by ste nemali zanedbávať ani ochranu matracov. Nové matracový chránič 90×2udělají váš den hezčí. Vybrané modely z kategorie matracový chránič 90×2můžete mít se skvělou slevou.


Tyto originální matracový chránič se s aktuálními trendy nevylučují. Složení: Povrchový materiál: 1 bavlnaNáplň 1 PES duté vlákno Rozměr: 60x12 400g Na Vaše přání Vám vyrobíme jakýkoliv rozměr matracového . Vodeodolný a priedušný matracový chránič TEMPUR-FIT je vyrobený z prírodných vlákien, ktoré sú priedušná a zároveň absorpčná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky