pondělí 10. dubna 2017

Nábytek z moravy

Nábytek z moravy

Mám zájem o starý nábytek , porcelán, staré osvětlení, obrazy, mince, šperky, hodiny, hračky, vojenské předměty, známky a jiné staré či jinak zajímavé věci. Manželskou postel, noční stolky,. Daruji za odvoz starší ložnici, ale zachovala.


Nábytek z moravy

Koupím starý nábytek. Vloženo: 651x - Praha. Poptávám vyklizení chalupy a kůlny v louňovicích pod blaníkem. Odvoz z Ostravy - Mariánské Hory. V kamenném obchodě máte možnost si tovar prohlédnout před koupí.


Internetový bazar, který prodává. Sběratelé, starožitnosti - starožitný nábytek a doplňky. APLI, jdou sehnat další díly. Zborovec ( starý název Zborovce).


Brno – Česká Třebová. Brna přes Obřany a Blansko do. Ostatní starožitný nábytek - bazar, inzerce. Dobrý den, daruji starý nábytek po babičce, barva tmavě hnědá, stylově jako.


Místo: podolí - pivovar. Hledáte věci zdarma za odvoz, věci z pud necenne. Přenechám za odvoz starý ,ale zachovalý a stále funkční nábytek. Detail inzerátu Nabídka.


Sekretář z 50let daruji. Vše bode rozbité na prkna. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám. Starý lakovaný nábytek.


Nabízím za odvoz šatní skříň,. Prodám starý sekretář. Získejte nábytek před vánocemi z pohodlí svého domova . Podmínkou je odvézt do 19.


Zobrazeno 0-inzerátů z 5. Nábytek je v Táboře, blízko nemocnice. Možno odebrat koberce, manželské postele aj. Někomu se může hodit například na chatu. Vypíši zde všechny konkrétní kusy a rozměry.


Levný nábytek e-shop ostrava;. PSACÍ STŮL, KNIHOVNA, SKŘÍŇ, SECESE. Skříně: menší: 118x 5 výška.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky