úterý 11. dubna 2017

Stolek do bivaku

Sklápěcí nožky činí tento stolek velmi skladnou částí Vaší výbavy. Nožky jsou také výškově stavitelné pro vyrovnání a pro možnost nastavení výšky stolku. Luxusní, velký, polohovatelný stolek nejen do bivaku. Je to velmi vhodné a praktické pro delší rybářské výpravy a kapraře do bivaku.


Stolek lze samostatně vyjmout z pouzdra a stejně tak i krabičku na doplňky.

Fox Stolek do bivaku Bivvy Table. Užitečná plocha stolku 49cm x . Kvalitní kovový stoleček do bivaku s logem Starbaits. Teleskopické nohy s botkami proti zapadání. Výška stolečku : 2– 25cm.


Praktický kaprařský stolek do bivaku. Velmi lehký, snadno složitelný, s teleskopickými nohami. Koupit tfg stolek do bivaku deluxe bivvy table.

Stolek do bivaku

Dodávka v České republice a EU. Prime Stolek do bivaku. Delphin C-table je přenosný a praktický kovový stolek dodáván s. Odolný a praktický stolek STEELS využijete při vázání montáží,. Díky své skladnosti si najde místo nejen u rybářů ale také . Hledáte velký stolek ? Tento velký celokovový stolek není určen pouze do bivaku , můžete ho využít i na kempování. Díky robustní konstrukci je stabilní na . Fox stolek do bivaku Session.


Výrobce: Fox International. Nepraskne ani při velkých mrazech nebo velké námaze. Horní deska stolu je rozdělena na několik.


Stolek je pevný a stabilní a je vyroben z pevného PP materiálu. Velký kaprářský stolek s přihrádkami. Plocha stolku je rozdělena přihrádkami a má praktické . KEVIN NASH Bivvy Table - Stolek do bivaku.

Jeden z absolutně nej stolků do bivaku, jaké jdou v současné době koupit. Super stabilní a pevný stolek s hladkým . Pelzer Bivvy Table - stolek do bivaku. Speciální protiskluzový povrch. Velké otočné nohy pro stabilitu na měkké půdě. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . TFG stolek do bivaku FBivvy Table.


Stolek do bivaku

Zeptejte se našich odborníků. Všetky informácie o produkte Rybárska sedačka a lehátko Sona rybářský stolek do bivaku , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky