pondělí 28. srpna 2017

Dřevěný nábytek na míru

Díky vlastním kapacitám vyrobíme český dřevěný nábytek na míru - dle přání zákazníka. Komody, knihovny a skříně. Objednejte si náš newsletter. S dřevěným nábytkem v bytě nebo v domě trávíme velké množství času, právě nábytek spoluvytváří celkovou atmosféru místnosti a celého. Prezentace našich projektů s ukázkami našeho designového nábytku na míru a realizací interiérů.


Dřevěný nábytek na míru

Truhlářské práce a nábytek na míru vyrobíme podle všech vašich požadavků a přání. Postele, dřevěné rošty, noční stolky, špalky, police, komody a prádelníky. Výroba dřevěného nábytku na míru , vlastní truhlářská výroba nábytku ve dvou truhlárnách. Masivní dřevěné skříně, vestavěné skříně, stoly, postele, a další . Truhlářské realizace interiérů, kuchyně z masivu, obývací stěny, dřevěné obklady a stylové. NÁBYTEK Z MASIVU, KUCHYNĚ Z MASIVU, NÁBYTEK NA MÍRU.


V naší dílně pro vás zhotovíme kuchyňskou linku podle vašich představ. Propojíme vaše místnosti dveřmi a zárubněmi. Cestu do dalšího patra vám zpříjemníme . Podrobnější informace o výrobě dřevěného nábytku , povrchových úpravách a možnostech výroby najdete v sekci výroba nábytku na míru.


Dřevěný nábytek z masivu pro interiéry všech typů od roubenky, rodinného. V uplynulém roce jsme realizovali spousty krásných kuchyní na míru. Trhulářské práce, kuchyně, vestavěné skříně a nábytek na míru v Praze. Zakázkové truhlářství vám nabízí nábytek na míru : kuchyně, vestavěné skříně, šatní skříně, kancelářský nábytek , hotelový nábytek , dětský nábytek , dřevěný. MIRLAND výroba kvalitního nábytku na zakázku, dřevěný masivní nábytek na míru té nejvyšší kvality.


Tradiční Český dřevěný nábytek z masivu. Rádi vám vyrobíme nábytek na míru - přesně podle vašich představ. Vybíráme z katalogu dřevěného nábytku. Zkrášlete svůj domov pomocí dřevěného nábytku z masivu.


Dodáváme nábytkové stěny, postele, skříně i kuchyňské stoly a židle. Nábytek na míru od výrobce Komandor představuje výrobu a namontování . Ze dřeva: okna, dveře, vrata, schody, nábytek na míru , jako skříně, kuchyně,. I těžko vyrobitelné dřevěné výrobky – kulatá okna, zaoblené dveře, skládací . Truhlářství Michalik a syn Ostrava, výroba nábytku na míru.


Zajistíme výrobu kuchyně na míru , nábytek do pokoje, dřevěné. Stylový dřevěný nábytek ze smrkového nebo dubového masivu. Vyrobíme pro vás dřevěný nábytek přesně podle vašich požadavků a přání! Naše truhlářství vyrobí vše od vestavěné skříně na míru po kuchyňskou linku. Tvoříme pro Vás nábytek na míru přes let.


Vytvořili jsme pro Vás za ta léta stovky designových a unikátních kusů nábytku. Na míru vašim představám vyrobíme bytový, kancelářský, kuchyňský, koupelnový. Vyrábíme dřevěný nábytek na míru , který splní vaše představy o ideálním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky