pondělí 28. srpna 2017

Raznice na sušenky

Raznice na sušenky

Odvoz zajistí kupující . Na výběr máte ze stovky sestav i jednotlivých modelů nábytku různého složení i barev. Daruji gauč za odvoz , látkový béžový potah, . Bazary nábytku a doplňků. Akcent v hnědé barvě možno rozdělit na jednotlivé díly velká skříň d š 150v střední díly 84d š 150v krajní malá skříňka se .

Sedací souprava Tribeca je vystavená v Hradci Králové. Máme největší showroom v. Sběrný dvůr v Kuklenách. Nachází se u železničního přejezdu v Pardubické ulici.


Zajistíme dopravu v rámci Hradce Králové i do vzálenějších míst dohodou. Hradec Králové , Pardubice,. Poskytujeme odvoz zboží a stěhování.


Provádíme stěhování a montáže zakoupeného nábytku.

Nedáváme po kouskach. Obyvaci stěna,válendy, křesla a stolek, skříň, funkcni tv at pište pouze . Garance spokojenosti. Záleží na Vaší spokojenosti. Důvěru je potřeba budovat. V kamenném obchodě máte možnost si tovar prohlédnout před koupí.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem . Vnitřní vybavení domu Nábytek Obývákové stěny Starý nábytek za odvoz. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem,. Nakupte nábytek za skvělé ceny. Do kategorie Nábytek na inzertním serveru ANNONCE jsou zařazeny.


Za odvoz daruji tyto plně funkční skříně viz foto. Potah je snímatelný, je možno jej prát. Základ je z masivního dřeva. Především pro občany Hradce Králové , Jaroměře, Pardubic a blízkého okolí (cca 20km) stěhujeme a .

Raznice na sušenky

Noma nábytek - široký sortiment interiérového nábytku s důrazem na moderní sedací soupravy a kvalitní. Ihned k odvozu z prodejny v Hradci Králové ! Jedna se o starši gauč ve velmi dobrém stavu, téměř nepouživaný. Studenti pozor, nabízím dva kusy staršího, ale zachovalého nábytku.


Raznice na sušenky

Děkuji za nabídky tel. Autosedačka (poškozená) BRITAX RÖMER za odvoz. Brno- Královo Pole před hodinami.


Nabízím za odvoz postel ( 90x198x38) s úložným prostorem z důvodu koupě nábytku nového.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky