čtvrtek 7. září 2017

Dětský stolek židle

Je také vybaven dvěma držáky nápojů, držákem na tablet , thermo taškou, úložným . Podnázev: Dětské hry a hračky. S tímto tabletem se vaše děti naučí abecedu zábavnou formou! Po zmáčknutí tlačítka se ozve . Popis: Kouzelné čtení je unikátní .

Tablet na hraní pro holky a kluky učí písmena, slova, čísla, hláskování a melodie. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nový detský tablet : Toys R Us Tabeo e2. Kupovat dětem speciální – dětský tablet nebo jim půjčovat rodinný nebo prostě.


Dětský stolek židle

Smart Kids Games je také výukový program plný her pro děti . Tovar je skladom, zasielame obratom! Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Dětský stolek židle

Condition: New product. Dětský tablet - česko anglický výukový tablet. Tablet zábavnou formou seznamuje děti s písmeny (celá abeceda) a . Interaktivní výukový tablet s dotykovou obrazovkou (ALBI) pro děti od let. Určitě se tím děti zabaví a zároveň něco přiučí! Obsahuje bohaté příslušenství.


Prodám - dětský výukový tablet angličtiny, lokalita Zlín. Lze si vybrat výuku písmen, slovíček, číslic, písně a. Inzerát Tablet výukový Abeceda v okrese Břeclav, cena 180Kč, od Didiana na Sbazar. S týmto tabletom sa vaše deti naučia abecedu zábavnou formou! Detský výukový tablet.


Po stlačení tlačidla sa ozve písmenko, celé slovo, číslice, melódie, . Parádní interaktivní hračka pro holky a kluky od let! Učí písmena, slova, čísla, hláskování a přehrává veselé melodie. K dispozici jsou dva modely – v modré .

Hraj si, čti a uč se s tímto obrázkovým tabletem! Hledali jste dětský výukový tablet ? Aktuální nabídka od Vykupto. FUNKCE: TLAČÍTKA OD 1-10. MIKI FUN - Dům hraček.


TABLET JE CELÝ V ANGLICKÉM JAZYCE. Porovnání cen detsky vyukovy tablet , srovnání cen detsky vyukovy tablet na portálu HLEDEJCENY. Slouží nejen jako zábavná. Výrobci her : Albi Albi.


Kategorie : Společenské hryLaboratoře. Cena včetně DPH: 139 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky