pondělí 11. září 2017

Sedací souprava rio

Sedací souprava rio

Pohodlná sedací souprava Rio nyní u nás nejlevněji! Obývací pokoj je jedna z hlavních místností celého domu či bytu. Sedáváme v něm s rodinou, přáteli, známými nebo zde jen tak relaxujeme po dlouhém dni u. Klasická vysoká rovná sedací souprava.


Rozkládací s úložným prostorem, pružinová.

Kolekce látek Davis za příplatek. PU pna kombinace se devnými prvky-LZE SI VYBRAT BARVU . Vybavujete obývací pokoj novou sedačkou a toužíte po pěkném moderním designu, ale také praktičnosti? Rohová sedací souprava Rio je v pravém provedení . Společnost CALIA ITALIA vyrábí moderní i luxusní nábytek, konkrétně kožené i textilní sedací soupravy i křesla, lehátka i lenošky.


Má kvalitní pružinovou. Luxusní sedací souprava RIO s textilním potahem. Konstrukce z masivního dřeva a překližek.

Výplň sedáku tvoří polyuretanová pěna s polyesterovou podšívkou. Sedací souprava RIO platné do: 20. Její univerzálnost Vám.


Souprava se skládá ze dvou křesel, pohovky a stolku s . Automatické rozkládání puma: ne. S možností spaní: ano. Hloubka sedací plochy (cm):. Počet úložných prostorů. Moderní rozkládací sedací souprava s úložným prostorem je vyrobena z velmi kvalitních materiálů.


Měkoučká italská sedací souprava evokující 70. Základem výplně sedáku jsou. Potahové látky jsou rozděleny do cenových . Naše nabídka je dostatečně obsáhlá, kde nabízíme řadu . Součástí soupravy je pohovka, křesla, stolek a sada.


Sedací souprava rio

Pohovka u sedací soupravy . Dostupná také ve verzi s plně odnímatelnými potahy. RIO je modulární, velmi přizpůsobitelná pohovka.

Sedací souprava rio

Díky svým zaobleným tvarům a velmi měkkému polstrování zaručuje nejlepší komfort v každé verzi a . Dva dekorativní polštářky v ceně nabídky. Jedná se o ratanovou sedací soupravu, která se . Menší velice pěkná ratanová sedací souprava z tyčového ratanu s polstrováním. Barva ratanu je medová. Sestava se skládá z pohovky, křesel a stolku.


Ratanová sedací souprava je vyrobena z přírodního ratanu z masivních ratanových tyčí. Sofa narożna RIO - Sklep - Poznań Obývák, Nábytek, Výzdoba Domácnosti, Salons. Rozměry pohovky: délka: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky