pondělí 2. října 2017

Komoda švestka bílá

Komoda švestka bílá

Wenge Dub Sonoma Bílá Dodatečné informace:. Komody švestka , nesmí chybět v žádné moderní domácnosti. Barva korpusu: kaštan wenge, šuplíky a dvířka bílý lesk.


Komoda švestka bílá

Detail produktu Do obchodu . Nejlevnější nábytek z kategorie Skříně a komody. Hledáte komoda švestka bílá ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Moderní komoda Uni zaujme na první dojem svým velice moderním designem a skvěle se hodí do každého interiéru. Nabízí velké množství úložného prostoru, . CZ nabízíme komody se zásuvkami, prádelníky a další. Další produkty v kategorii.


Komoda SALSA barevné provedení: Dub Sonoma. Skladem máme komodu v dezénu švestka - bílá. Zboží již nelze objednat . Tämän Pin-lisäyksen löysi Pavla Soldánová. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Provedení: Luxusní komoda UNI zaujme především svým velice moderním a nadčasovým designem.


Komoda švestka bílá

Je vyrobena z kvalitního . Korpus je vyroben v barevném provedení švestka mat, dvířka jsou z MDF v provedení bílá lesk. Kvalitní komody všech velikostí za nejlepší ceny. Komody jsou základním nábytkem v každém interiéru, ať už se jedná o ložnici, obývací pokoj, p. Rádi byste si koupili komodu v dekoru švestka , která bude doplňovat obývací stěnu? Na stránkách eshopu Jamall najdete různé modely komod do obýváku v . Za dvířky po levé a pravé straně se nachází jedna police.


Elegantní vzhled dotváří polička a zesílené hrany . Krásně hnědá, žíhaná barva. Prohlédněte si náš kompletní sortiment komod ve švestko. V módě jsou výrazné barvy, přizpůsobili jsme tomu nabídku komoda švestka černá. Legendární světové značky představují nové komoda švestka černá. Kancelářské skříňky a komody.


Barevné provedení: švestka , materiál: DTD laminovaná, Rozměry ŠxVxH: 71x75xcm. Kategorie: Komody a vitríny. Komodu v demontu s návodem k montáži , balenou v krabici Chcete se ještě na něco . Materiál: DTD laminovanáRozměr komody :š-195cmv- 97cmh- . Stolky a komoda byly ze stejného brazilského růžového dřeva, jaké viděla dole v. Ve skříňce nad linkou objevila balíček celozrnných slaných sušenek, bílé talíře.


V ASKO – NÁBYTEK najdete komody nejrůznějších dekorů, stylů a rozměrů, které se hodí do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky