pondělí 19. března 2018

Designové taburety

Designové taburety a podnožky. Taburet TREE TRUNK DESIGN, 30xcm. Masivní indický palisandr, taburet GREY WOOD . Ručně pletená, čalouněná stolička vyrobená z nové vlny. Rám a nožičky jsou dřevěné z jasanového dřeva.


Stoličky jsou určeny pro použítí v interiéru. Desítky originálních taburetů a stoliček v sortimentu KARE dávají prostor pro fantazii při zařizování bytu, ale i komerčních prostor, například kanceláří. Nabízíme taburet s úložným prostorem i různé designové . Na Bonami najdete pohodlné podnožky a taburety v pestré škále barev a velikostí. Ručně háčkované designové taburety a moderní pletené pufy ve velikostech. Sedáky jsou praktické a moderní doplňky každého interiéru.


Skvělá pomůcka do každé domácnosti , . Jsou tu designové taburety. Sedací soupravy, křesla, taburety, to vše neoddělitelně patří do obývacího pokoje. Inspirujte a představujte si, jak ve vybrané sedací . Vhodné pro zařízení domova, kanceláří, kaváren, restaurací, knihoven, hotelových hal.


Designové taburety

Natures Collection Novozélandská jehněčí kůže - designové taburety. S designovými taburety Ressed snadno dotvoříte interiér do detailu. Díky širokému spektru rozměrů, barev, tvarů, potahových látek a . Malé designové taburety ve velmi kvalitní umělé kožešině v různých barvách (viz. foto). Potah je odnímatelný a snadno čistitelný. BLOOMINGVILLE taburet Rock černý.


Dostupnost: na objednávku, termín potvrdíme. Levný moderní taburet pevný stejně jako taburet s úložným prostorem. Máme pro vás všechny typy taburetů.


Designové taburety

Potřebujete taburet a chcete ho levně? Zabořte se do svého nového měkoučkého křesla a nohy si hoďte na taburet. Vešák Forcone a hodiny Luna.


Jedinečný ručně pletený puf CRAZYSHOP TWIN tmavě šedo bílá – puf je moderní designový doplněk do každého bytu. Slouží jako podsedák, taburet , . Tyto stylové podnožky pod nohy či sedátka dokáží designově doplnit interiér a mohou. Pletený taburet GOBI TYP hořčicová bavlna. Gumball SofallLight designová svítící sedačka, bílá plastová sofa. Ideální do chodby, obýváku či dětského pokoje.


Bílé, šedé, kulaté, na nožkách i bez!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky