pátek 23. března 2018

Podložka s klipem

Kvalitní - tuhé, oboustranně knihařsky potažené desky opatřené kovovou rychlosvorkou ( klipem ) na dokumenty a spisy formátu A4. Potahový materiál lamino. Desky s klipem nebo také psací podložky využijete při práci v terénu, kdy je potřeba zapisovat.


Laminovaná podložka s klipem Ačerná. Desky jsou opatřeny nahoře kovovým klipem pro přichycení dokumentů formátu A4. Jsou vyrobeny ze silné lepenky . Podložka s klipem A4.


Lehká, pevná podložka pro kresbu o formátu Aze silného černého kartonu. Psací podložka - jednodeska - s klipem pro snadné a rychlé uchycení dokumentů. Vhodná například do ruky nebo na stojan, s klipem pro uchycení papíru. Deska s klipem A jednoduchá.


Nestíháte sledovat novinky na . Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. WOW s dvoubarevným efektem, silná kovová spona. Nezbytná pomůcka při psaní všude tam, kde nemáte k dispozici stůl. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Vyrobena z kvalitní, extra silné lepenky. Praktická plastová podložka na psaní s kalkulačkou. Informovat o dostupnosti. Produkt není dostupný online. Zapište se a budete . A psacích potřeb nebo náčiní potřebné při vaší práci.


NA STOJÁKA, podložka s klipem , vyrobena z kvalitního tvrzeného plastu. V horní části desek klip na upevnění dokumentů. Rozměry: š: 2x h: mm x v: 35 . UZAVÍRÁNÍ POMOCÍ BAREVNÉ GUMIČKY.


Uzavírání pomocí barevné gumičky. Zpět na výpis výrobků. Nejvíce rozšířené podložky s klipem jsou . Kartonová, potah lamino.


Díky novému potahu jsou podložky s klipem výrazně odolnější proti opotřebení. Jednodeska s klipem A praktická psací podložka s pevným klipem a očkem pro zavěšení na stěnu. Materiál: PVC a karton (mm).


Klip s kapacitou až listů . Barva: hnědá, Formát : A4. Přední strana s papírovým a zadní s barevným PP pokrytím . Je opatřena rychloupínacím klipem. Uvnitř desek jsou transparentní 10 . Ideální pro uchování dokumentů v . Plastová psací podložka s klipem pro dokumenty o velikosti Anebo menší.


Doporučená technologie tisku: Tampontisk T sítotisk S2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky