čtvrtek 10. května 2018

Obálka a3

Rozmery: 414x5mm, formát: Aokienko: nie. Zabraňují pomačkání dokumentů, tím zachovávají zásilku nepoškozenou. Při maximálním naplnění do výšky 50 . PP - kartonová obálka - A, ks.


Obálka a3

Vnitřní rozměr 4× 5mm . Obálka kartonová se zámkovou klopu A3E-shop České pošty zejména s obalovým materiálem, obálkami a pohlednicemi.

Spolehlivá obálka z pevného kartonu A3. V tomto video návode pre Vás ukážeme postup ako si za pár sekúnd pripraviť tlač na obálku na papiere formátu A( obálka na zadania) z listu papiera A3. Papírová bublinková obálka má širokou možnost používání. Univerzálních velikostí bublinkových obálek Vám jistě pomůže najít tu správnou velikost pro Váš . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Název zboží: Obálka dopisní formát C- strojní psaní.


AAlfa K Delta bílá, 100ks.

Karton s imitací kůže na jedné straně. Obálka DELTA Ačerná za nízkou cenu 45Kč ve skupině Obálky pro kroužkovovu vazbu, Obálky pro kroužkovou vazbu formát Avhodné pro zadní stranu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. APrestige cristal 200mic. Ideální pro dokumenty, které se nesmí pomačkat, pomuchlat či jinak znehodnotit.


Obálka bez predtlače - Názov dodávacej pošty nie je v súlade s oficiálnym . Rottner ohňovzdorná taška ( obálka ) DIN A3. Fotografie sa môžu líšiť podľa vybraného rozmeru a zámku. Materiál: transparentní LDPE.


Tloušťka materiálu: my. Ochranná obálka GBC, A- Ochrané obálky pro laminované dokumenty A( 297x4mm). D A DDDBDBD DBD D1 . Z jedné strany povrchová úprava - imitace kůže. XL = 3x 4mm, formát A3. Množstevní slevy od: 5 1a 5kusů.


Obálka a3

Plastová obálka velikost XL. Obálky, vyrobené z jednostranne bielej skladačkovej lepenky 3g- m2.

Ochranná papírová obálka pro laminování dokumentů A, je počítáno s přesahem. Obvykle se používá pro účely. C 4× 32 vejde se do ní A3. Transparentní fólie čirá, 2mic, 1ks, A3.


Nejvyšší třída zásilkových obalů, vyrobeny z prvotřídní lepenky, jednoduché a . Formát A, tloušťka 2mic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky