čtvrtek 24. května 2018

Závěsná sít

NEJŠIRŠÍ NABÍDKA HOUPACÍCH SÍTÍ. Skladem sortimentu houpacích sítí, závěsných křesel a ostatního pro lenošení. Závěsná síť mm, polyester.


Závěsná sít

Hamaka Single je houpací síť pro jednu osobu, kterou jednoduše zavěsíte mezi. Pořiďte si zahradní houpací síť se stojanem nebo kovovou konstrukcí. Když chcete relaxovat v páru, kupte si síť pro dva.


S touto sítí bude i Vaše dítě rádo uklízet. Skoncujte s nepořádkem a hračkami rozházenými po celém pokoji! Vyzkoušejte raději závěsnou síť na hračky.


Síť je trojúhelníkového tvaru, a tak se krásně . Perfektní místo k dokonalé relaxaci – tady můžete nechat svou mysl jen tak bloumat. Houpací síť ve pět barvách na výběr! Barva sítě se může lišit, dle aktuálních zásob.


Více info o produktu níže. Vše poctivá ČESKÁ ruční výroba. Inzerát závěsná houpací síť 195x8 200Kg v okrese Karviná, cena 249Kč, od kpkarvina na Sbazar. Popis: prodám novou houpací síť 195x8 barva dle fota. Hlavní výhodou závěsného křesla je, že k jeho zavěšení potřebujete jen jeden kotevní bod.


Letní období roku si bez výjimky spojujeme s dovolenými a odpočinkem. Jednou z nejpříjemnějších možností, jak relaxovat za. Vystavit v této kategorii. Velmi kvalitní a pevná ručně vyrobená síť na seno od firmy BURGER HUCK ve . Sada obsahuje lano o délce metry, velký hák a hák 8. Dry-line dryrack - čtvercová sušící síť, 69x69cm.


Stylová, závěsná síťová houpačka je vyrobena z přírodních materiálů, . Vhodná do interiéru nebo k zavěšení do venkovních teras. Oživte svá oblíbená místa o zeleň a květy. Obsahem je souprava pro zavěšení sítě - 2x lano o délce metry, 2x velký hák a 2x hák 8. Hračky na jednom místě a na dosah!


Závěsná sít

Síť byla vyvinuta na Bristolské Univerzitě zkušenými odborníky. Síť v trojúhelníkovém tvaru lze snadno umístit na zeď . DryIt je závěsná sušící síť od firmy Sercet Jardin. Umožňuje snadné sušení rostlin přímo ve vašem stanu. Bezuzlová síť na seno z polypropylenu, tloušťka nebo mm.


Délka (tvar pytle) m. Velký objem, nahoře s pozinkovanými kroužky a zatahovací šňůrou. CHCETE SI POŘÍDIT SÍŤ DOMŮ A NEVÍTE CO VŠE BUDETE POTŘEBOVAT ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky