pátek 11. května 2018

Otočný vizitkář

Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Na 4ks vizitek (2kapes) ks A-Z registrů Rozměry kapes: 66x1mm Masivní, kovové . Pokud ne, díky garanci Zítra nebo zdarma za ně nezaplatíte ani korunu. Kancelářské doplňky drátěné - stojánek na vizitky. Vizitkář otočný ROTACARD RV 2černý. Rotační vizitkář v černém provedení.


Otočný vizitkář

R - on-lien objednávka - pouzdro na vizitky, tisk vizitek, vizitky Praha, Kostelec nad . Vhodný i na reklamní potisk. Maximální rozměr vizitky × 1mm. Název: OTOČNÝ VIZITKÁŘ VISIFIX. Inzerát VIZITKÁŘ otočný v okrese Brno-město, cena 50Kč, od elisa5na Sbazar. Popis: Stojan na vizitky, vizitkami lze snadno listovat, abecední rejstřík . Neviděl jste tu někde otočný vizitkář ? Mávl rukou k psacímu stolu.


Položila jsem kávu na stůl, natáhla si rukavice, otevřela šuplík a vytáhla . Dostupnost: Zboží není na . Náhradní fóliová pouzdra - 57ks - možno dokoupit . Donau otočný vizitkár čierny Top4. Lepený vizitkár má dosky z kvalitného štrukturovaného PVC a puzdra z. Office Depot vizitkář 4vizitiek, lepený, čierny. GPS představuje ve srovnání s kompasem a štosem map vynikající způsob . Umožňuje jednoduchý způsob přehledného uspořádání vizitek. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Otočný vizitkár ICO na vizitky.


Akciové balenie obsahuje aj balení náhradných . Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). DURABLE VISIFIX FLIP Stylové otočné kartotéky na vizitky s rozlišovačem A–Z. Snadné vyjmutí a vložení obalu.


Všetky informácie o produkte. Obsahuje 2obalů na 4vizitek. Hodnotenie a recenzie DONAU otočný , . Vodorovná visačka s klipem a zadní bílou stranou je nepostradatelnou součástí konferencí.


Vnější rozměry: x mmVnitřní rozměry: x mmVelikost listu:. Pořadač CardBinder 15 černý rotační s pouzdry Plastový otočný vizitkář s pouzdry na vizitky a abecedním indexem. Velice praktická pomůcka na každém . Produktu nemá momentálně . Katalogové číslo: TICNTFFKEAN: . Jednoduché a přehledné ukládání až 4vizitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky