čtvrtek 26. července 2018

Kulecnikovy stul cena

DVEŘE - PODLAHY Vondráček - podlahy, interiérové dveře - navštivte nás v Brně Řečkovicích. Provádíme výrobu a montáž nábytku na míru v Brně a okolí. Nábytek na míru vyrobíme dle všech Vašich požadavků.


Na přání zákazníka navrhneme i zrealizujeme unikátní interiéry prostor – restaurací, minipivovarů aj. Realizované projekty.

Interiér Baru a galerie Schrott v Brně. Hlavním motivem, který se opakuje ve všech podlažích, je použití dřeva (dubová spárovka, jasan) na nábytku a opakující se niky různých barevných odstínů. Světlá část kuchyně je vyrobena z dřevotřísky dýhované dubovou dýhou. K povrchové úpravě této části kuchyně byl použit . Jsme specialisté na zařizování interiérů - od kanceláří, až po hotely či obchodní centra. Poradíme si s nábytkem, sanitárními příčkami i obklady stěn.


Vyrábíme kvalitně, v termínu a za dobrou cenu.

Ať už se jedná o firmy, provozovatele. Inteka Design navrhuje unikátní interiéry pro klienty z Brna a okolí. Zrealizujeme kompletní dodávku interiéru Vašeho domova v souladu s Vašimi představami a současnými směry interiérového designu. Dodáváme nábytek do komerčních prostorů, kanceláří, lékařských zařízení, laboratoří a vybavení obchodů. Jsme schopni vám na míru navrhnout a dodat . Naše showroomy můžete kromě Prahy a Brna navštívit také v Bratislavě a Budapešti.


Navrhujeme a tvoříme krásné a funkční interiéry. Jsme z Brna , ale návrhy a realizace interiérů běžně provádíme po celé České republice. Společně pro Vás navrhnou nadčasový interiér , ve kterém se budete cítit příjemně, útulně a zároveň. Specializujeme se na projektování, design a realizaci kuchyní a bytových interiérů.


Vytváříme pro vás kuchyně a interiéry. Hledáte spolehlivého dodavatele pro váš nový interiér ? Výroba nábytku - Prosto interiér , Němčany u Brna. NESTandardní interiérové studio.


Budeme s vámi od návrhu . Služba pro ty, kteří kupují byt či staví dům a potřebuji sladit interiér designově i funkčně přesně podle Vašich požadavků, včetně samotné realizace.

Kulecnikovy stul cena

Kyticka Rádi Vám pomůžeme s přípravou projektu a kompletní výrobou interiéru, včetně. Brno Česká republika. Zadání investora bylo navrhnout interiér do třípodlažního rodinného domu, jenž byl navržený jiným architektem. Jsme interiérové studio zabývající se především výrobou originálních.


Neváhejte využít některého z uvedených kontaktů, nebo nám pošlete zprávu. Určitě se Vám někdo bude věnovat, nebo se Vám ozveme zpět. Inspirujte se na našich stránkách ve fotogalerii, kde Vám nabízíme vybrané realizace interiérů, které průběžně aktualizujeme a doplňujeme. Společnost AŠEKdesign Vám nabízí kvalitní návrhy a realizace interiérů prodejen, kanceláří, ale i design restaurací a dalších komerčních prostor.


Kulecnikovy stul cena

Pavlína Lipková navrhuje klientům interiéry a specializuje se na ruční výrobu. Otevírací doba: Po – Pa: – hod. Vítejte na stránkách společnosti INDEGO INTERIER s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky