čtvrtek 26. července 2018

Uchytky na skrine

Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku. Prosklená dvířka knihovny. V našem sortimentu najdete. Rozměry: šířka 95cm x hloubka 45cm x výška 183cm.


Uchytky na skrine

Kolekce Natural je inspirovaná stylem anglického venkova.

Jejím hlavním rysem je nadčasový design jednoduchá harmonická linie s přírodní patinou. Nábytek do knihovny Police a regály. ABS patří mezi prvotřídní materiály použité na výrobu sestavy nábytku Seco. Vystavit v této kategorii. Do oblíbených prodejců.


V této kategorii jsme se zaměřili na regály a knihovny do vašich domovů, ale najdete zde také vitríny, regály na zeď, závěsné skříňky i stojany na noviny - zkrátka . Stylový dřevěný nábytek ze smrkového nebo dubového masivu.

Dřevěná prosklená knihovna ze smrkového nebo borového dřeva. OFFICE - variabilní police - materiál: lamino 18mm, ABS hrana 2mm - rozměry: šířka . Velká knihovna z tvrdého masivu síly 20mm se 6ti policemi. Náš nábytek do obývacího pokoje tvoří vždy kvalitní a prověřené výrobky.


Nabízíme knihovny do obýváku policové, nebo knihovny prosklené , u kterých . Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve . Svět Pokladů Český nábytek , který z Vašeho domova udělá oázu klidu a pohody,. Elegantní prosklená policová skříň dodávána v barvě wenge nebo v dekoru švestkového dřeva. Tato knihovna je praktickým kusem nábytku , který najde . Menší, z části prosklená knihovna. Velmi elegantní kus nábytku z kolekce BERNA ,hodí se do interieru, kde potřebujete nižší knihovnu.


Info k objednávce O našem nábytku.

Knihovna – prosklená dvířka. Dále poskytuje ještě šuplíky, které jsou . Elegantní a praktická skříňka z naší kolekce bílého selského nábytku. Tato vysoká knihovna má tři police na vystavování a jednu spodní zásuvku.


Disponuje skleněnými dveřmi, které chrání police před nečistotami a prachem. Při péči o voskovaný nábytek ze dřeva Vám rádi poradíme. Stylová knihovna prosklená s výsuvnými policemi.


Uchytky na skrine

Dětská knihovna Diana prosklená jednodvéřová modrá. Chcete-li svým dekoracím či porcelánu po babičce pořídit důstojné místo pro vystavení, nechte se inspirovat úzkou vitrínou v klasickém designu. Masivní pěkná dřevěná rohová prosklená vitrína, knihovna , jedno dvířková z masivního dřeva borovice KW1pacyg, zadní stěna u knihovny je zhotovená ze. Zadní část tvoří dřevovlkáknitá deska. Poznámka: Protože se jedná o ručně vyráběný nábytek ze dřeva natřený na bílo, může jevit drobné . Dvoudveřová prosklená vitrína se třemi policemi a dvěma šuplíky ve spodní části.


Dekor na skleněných výplních. Přesné zpracování výrobku zajistí dlouhodobé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky