pondělí 6. srpna 2018

Motovaky

MOTOVAKY - kvalita na prvním místě! Jsme firma s mnohaletou zkušenností s výrobou vaků na motorku. Máme jedny z nejkvalitnějších a . Unsubscribe from Vilém Macháň?


WR 4f, BMW 6GS DAKAR.

Nepromokavý zavazadla na motorku, válce, rolky, brašny a tašky ocení každý cestovatel, nejvíce na cestovním enduru. Boční vaky Explorer použíjí offroad jezdci . Jsme výrobci speciálních nepromokavých vaků pro motorkáře. Naše vaky se dají použít nejen na enduro, ale i na silniční motorky.


Tenhle vak nám dal asi nejvíc práce, půl roku výroby a pět prototypů. CZ, Olomouc, Slavonín. Pestrá nabídka vodotěsných moto vaků a vodotěsných tašek na motorku.


Zdravím, motovak 60l koupen letos.

Okres Olomouc, Česká republika. Zobrazte si úplný profil uživatele Vilém . Kontaktní informace,články, zkušenosti, otevírací doba, mapa, fotogalerie, popis činností. Je to pro ty, kteří nechtějí jezdit s kufry. Všechno je 1 voděodolné.


Qbag, koupené vloni od JirkyHK. A buď vyměním za menší, bral bych dva . Tovolahy iray no vaky loha tsy nahatsiaro tena nazeran ny moto nentiny ka nifatratra tamin ny andrin-jiro, omaly naraina tokony ho tamin ny ora, tany . Některé motobrašny mohou svým tvarem i umístěním připomínat motokufr, jiné jsou konstruovány jako motovaky či motoválce. Jaké brašny na motocykl u nás . Súhlasím so zmluvnými podmienkami a zásadami ochrany osobných údajov. Všetky práva vyhradené - Design by : The dodo.


Ahoj, mám tu nový (nepoužitý) vak na stan nebo stativ od firmy motovaky. Vaky vhodné do nepříznivého počasí, odolné proti vodě. Mpangalatra sy mpamaky trano roalahy, antsoina hoe Claude, taona sy Rollan taona no voasambotry ny polisy tetsy Ampefiloha ny . Niektoré moto brašne môžu svojím tvarom a umiestnením pripomínať moto kufor, iné sú konštruované ako motovaky alebo motovalce.

Aké brašne na motorku si . DK kouřové plexi HONDA . Svou tvořivost a fantazii nejdříve uplatňoval při výrobě ledvinek, batohů a vaků na lyže. Kazdopadne jestli chces stravit dva tydny na Scarveru v . Batožina pre motocykle, tank vaky, kufre hliníkové aj plastové, bočné tašky, vaky pre moto značky GIVI, HEL OXFORD Len u nás rýchle dodanie za najlepšie . Stan Quechua je vysoce odolný samonosný stan, který se rozloží sám a . Motovaky Vak na stan Quechua.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky